СТЕМ ЕНХАНС SE2 Не е качено

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

 

StemEnhans SE2® – подобрена  формула(60 капсули/550mg)SE2® е първата в света напълно натурална добавка, доказано подпомагаща освобождаването на зрели стволови клетки от костния мозък. Нашата усъвършенствана добавка увеличава стволовите клетки в кръвообращението и ефектът продължава по-дълго.
Стемтек първи откриха начин за подпомагане на естествената система на тялото да се обновява, чрез подкрепяне на освобождаването на повече зрели стволови клетки в кръвния поток. Нашата Подобрена Формула сега поставя откритието в челните редици с удължена формула, която помага на тялото да поддържа и възстановява тъканите и органите.

SE2 не е от традиционните мултивитаминни добавки , които работят чрез захранване на стари клетки. Вместо това, SE2 подпомага естественото освобождаване на „мастър“ клетки, които се превръщат в нови и здрави клетки.

Заявена за патент, фирмена комбинация от изключителни, напълно натурални съставки, първата от която е концентратът АФА.

Нашата нова Подобрена формула съдържа StemRelease™ ™ – заявен за патент комплекс от разработени от нас високо хранителни концентрати Афанизоменон флос-акве (АФА концентрат)…ПЛЮС три съставки, доказано съдействащи с концентрата АФА в подкрепа на значително увеличаване на освободените зрели стволови клетки:

Афанизоменон флос-акве (АФА концентрат) доказано подкрепя естественото освобождаване на зрели стволови клетки от костния мозък.

Undaria pinnatifida е соленоводно водорасло, виреещо в идеално чисти океански води. Известно е с факта, че подкрепя имунната система. Доказано е, че фукойдана от Undaria Pinnatifida подпомага продължаващо във времето увеличение на броя на циркулиращите зрели стволови клетки.

Cordyceps sinensis е синергична съставка, свързвана с издръжливостта и дълголетието, както и с много други ползи за здравето. При прием в комбинация с концентрат от АФА, фукойдана от Undaria pinnatifida, подсилва допълнително улесненото освобождаване на стволови клетки.

U.S. патенти 6,814,961/7,651,690/8,034,328 и други подадени патенти

Тестовете показват, че SE2 подпомага освобождаването на милиони ПОВЕЧЕ зрели стволови клетки…за по-дълъг период от време.

В проведеното двойно сляпо кръстосано проучване, нашият SE2 StemRelease™ комплекс показа превъзходни резултати.


Picture

Обновителната система на вашето тяло зависи от освобождаването на зрели стволови клетки в кръвния поток.Вашите собствени зрели стволови клетки имат силата да поддържат и възстановяват тъканните клетки, според възникналата нужда – животоподдържащ процес, който помага да запазите здраве и добро състояние. Обаче, фактори като ежедневното излагане на токсини от околната среда, физически и психически стрес, неправилно хранене и процесът на стареене, могат да доведат до спад в способността на организма ви да се самообновява, като излагат здравето ви на риск. SE2 подпомага естественото освобождаване на зрелите ви стволови клетки от костния мозък по следния начин:

Невероятната сила на зрелите стволови клетки в процес на работа

Picture

  1. Тъканта в нужда изпраща „посланици“, изискващи освобождаването на зрели стволови клетки от костния мозък.
  2. Зрелите стволови клетки циркулират в кръвообращението.
  3. Различна група „посланици“ привлича зрелите стволови клетки, за да мигрират в тъканта, където те се възпроизвеждат и превръщат в нови здрави клетки на тази тъкан.

Инструкции
Вземайте по 2 капсули, 1 до 2 пъти дневно.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com