5HTP 100 mg 100 caps 150×150

 

 

ОПИСАНИЕ :

5-хидрокситриптофан (5HTP) се образува от незаменимата киселина триптофан. В мозъка, 5-хидрокситриптофан се преобразува в серотонин – веществото, което предава нервните импулси между мозъчните клетки. Допълнителният прием на 5-HTP допринася за постигането на емоционално благополучие подобряване на настроението и намаляване на усещането за стрес. 5-хидрокситриптофан се препоръчва още като средство за контрол върху апетита и особено – желанието за въглехидрати. Цялостно подпомага дейността на нервната система и благоприятства нормалния ритъм на съня. Тази изцяло естествена формула подпомага състоянието на организма при безсъние, депресивни състояния, стрес, тревожност, често главоболие, затлъстяване и др. 5-хидрокситриптофан е продукт на Natural Factors – най-големият производител на природни продукти в Канада. Компанията предлага над 500 хранителни и диетични добавки, под формата на гел-капсули, проахове, тинктури и др. Компанията работи съвместно с екип от традционни лекари, натуропати, фитотерапевти, диетолози и др., с цел максимално високо качество на всички продукти! 5-хидрокситриптофан, 100 mg на Natural Factors е натурален продукт с най-високо качество. Приемът му води до повишаване нивата на серотонин, без предизвикване на зависимост! Активната съставка от 5-HTP в 5-Хидрокситриптофан, 100 mg, е извлечена от семената на африканското растение Griffonia simplicifolia, като чистотата на състава във всяка каплета, е гарантирана! Всяка каплета осигурява 100 mg активно вещество в гарантирано чиста среда без замърсители. Благодарение на специалното ентерично покритие, каплетите не дразнят стомаха. Супер атрактивната цена, голямата разфасовка, както и силната концентрация на растителния екстракт, са още една причина да изберете Хидрокситриптофан, 100 mg на Natural Factors! 

Приложение:

Допринася за нормалната функция на нервната система и съня, облекчава симптомите на фибромиалгия.

Забележки:

Само за възрастни. Не използвайте, ако страдате от склеродермия. Да се прилага с повишено внимание, ако Ви предстои работа с машини, шофиране на моторни превозни средства или извършване на дейност, изискваща висока концентрация. Консултирайте се с лекар, ако сте бременни или кърмещи, както и ако приемате карбидопа или лекарства/хранителни добавки със серотонинергично действие. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Дозировка:

За добро настоение: по 1 каплета 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 1 седмица за видим положителен ефект. За добър сън: по 1-2 каплети с храна 30-45 минути преди лягане. За облекчаване симптомите на Фибромиалгия: по 1 каплета 3-4 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 2 седмици за видим положителен ефект. За минимизиране на риск от стомашно-чревни проблеми започнете със стартова доза от 50-100mg 2-3 пъти дневно и постепенно увеличавайте дозата за период от 2 седмици. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 1 година.

Съдържание (в 1 каплета) дн.доза
5-HTP (L-5 хидрокситриптофан) 100 mg 300 mg

Други съставки: Дикалциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, пречистена вода, външно филмиращо покритие (пречистена вода, етилцелулоза, средноверижни триглицериди, олеинова киселина, въглехидратна смола (целулоза), глицерин, натриев алгинат, стеаринова киселина), растителен вид магнезиев стеарат.

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com