Alfalfa

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Отгледана без пестициди и от първата реколта (колкото по-рано се събира, толкова по-голяма е хранителната стойност), люцерната alfalfa е храна, богата на протеини и хлорофил. Един от най-добрите естествени източници на витамин К. Съдържа също витамин В комплекс, витамини С, Е, бета каротин, калций, желязо и калий. На таблетки.

.Люцерна се прилага при различни бъбречни заболявания, за облекчаване на задръжката на течности и поява на отоци. Повлиява благоприятно артритните заболявания, прочиства кръвта, черния дроб и червата. Приемът на люцерна се отразява благоприятно и на костната, ендокринната и сърдечно-съдовата система. Счита се, че люцерна, с понижаващото си нивата на холестерола действие, възпрепятства образуването на атеросклеротични плаки и профилактира инсулт и инфаркт.

Поради високо съдържание на манган, люцерна е особено полезна за хората, страдащи от диабет и други нарушения на въглехидратната обмяна. Приемът на растението спомага за по-доброто контролиране на нивата на кръвната захар.

Има данни от проучвания, които потвърждават ползите на люцерна при борбата със злокачествените заболявания. Тези ефекти на растението се дължат на способността му да свързва карциногени (вещества, които стимулират образуването на тумори в организма) в червата и успешно да ги извежда от организма.

Подходящо за вегетарианци

Дозировка: Приемайте 1 таблетки дневно, за предпочитане по време на хранене.

Всяка таблетка съдържа:
600mg листа от люцерна (Medicago sativa) на прах

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com