AVIA сапун с ХУМА за тяло и коса

 

 

ЧЕТИРИ ВИДА САПУН С ХУМА (4 Х 4)

 

АВИА САПУН С ХУМА SATINELLE 25 гр. * 4

Сапун „Сатинели съдържа 4 малки сапунчета и лист за обяснение, като при лекарствата. Предназначен е всякакъв тип кожа. Има почистващо и избелващо действие, като я подхранва и обогатява с минерали, прави я мека и еластична. Сапунът е подходящ при мазна и проблемна кожа на лицето. Помага при младежки пъпки. Подсушава и дълбоко почиства порите на лицето

АВИА САПУН С ХУМА JASMINE 25 гр. * 4

Сапун „Jasmine” съдържа 80 % хума. Без парабени и консерванти. Чист натурален продукт за коса и тяло.Сапун „Jasmine” съдържа 4 малки сапунчета. Предназначен е за всякакъв тип кожа. Има почистващо и избелващо действие. Подхранва и обогатява с минерали, прави кожата мека и еластична. Сапунът е подходящ при мазна и проблемна кожа на лицето. Действа добре при младежки пъпки. Подсушава и дълбоко почиства порите на лицето.

 АВИА САПУН С ХУМА BLUE RIVER 25 гр. * 4

Чист натурален продукт за коса и тяло.Сапун „Blue River” съдържа 80 % хума. Без парабени и консерванти.Предназначен е за измиване на всякакъв тип кожа. Има почистващо и избелващо действие, като я подхранва и обогатява с минерали, прави я мека и еластична. Сапуна е подходящ при мазна и проблемна кожа на лицето. Помага при младежки пъпки. Подсушава и дълбоко почиства порите на лицето.

АВИА САПУН С ХУМА NATURAL 25 гр. * 4

Чист натурален продукт за коса и тяло.Сапун „Natural” съдържа 80 % хума. Без парабени и консерванти. Предназначен е  всякакъв тип кожа. Има почистващо и избелващо действие, като я подхранва и обогатява с минерали, прави я мека и еластична. Сапунът е подходящ при мазна и проблемна кожа на лицето. Помага при младежки пъпки. Подсушава и дълбоко почиства порите на лицето.

 

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com