StemEnhance ® ULTRA -60 капсули -обръща ПРИЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕНЕ

 
 • Пускане  | Подпомага естественото използване на стволовите клетки от тялото.*
 • Подновяване  | Подпомага обновяването и поддържането на здрави тъкани.*
 • Ремонт  | Поддържа естествената способност на тялото да се самолекува.*

Ултимативна поддръжка на стволови клетки

Стволовите клетки се срещат естествено в тялото и служат за попълване на клетките, които са загубени поради нормалното
остаряване.

*StemEnhance ULTRA е най-добрата подкрепа за стволовите клетки, съдържащи патентована смес от високо концентрирани
 екстракти, включително собствени ексклузивни, патентовани съставки в Fucoidan и Cerule, StemEnhance и Недифере-нцирани клетки, които се размножават чрез клетъчно делене, за да попълнят умиращите клетки и да регенерират

уредените тъкани. (Клетка, която ще се развие в определен клетъчен тип) Може да се включи във всеки тип клетка

(например кожа,кости, черен дроб, сърце, бял) и да се играе през целия живот на организма.

ТЕ КАКВО ПРАВЯТ? Ремонт и възстановяване на тялото.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ПОВЕЧЕТО ВЪЗРАСТНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ?

 • Изследванията оценяват, че по-голям брой циркулиращи възрастни стволови клетки е един от най-полезните фактори за оптимално здраве.
 • Увеличаването на броя на възрастните стволови клетки ни дава повече градивни елементи за ремонт, възстановяване.  Степента с естествено използване на клетките при възрастните от костите намалява с напредването на възрастта.
 • 35 години скорост на използване на естествените стволови клетки намаляват с целта 45%
 • 50 години скорост на използване на естествените стволови клетки намаляват с цели 50%
 • 65 години скорост на използване на естествените стволови клетки намаляват с цели 90%
 • Всички клетки в нашето тяло имат ограничен живот. Някои клетки живеят с дни, други живеят със седмици, месеци, а някои с години.
 • Витамините, минералите, антиоксидантите и добрата храна, подхранването и защитата на нашите клетки. Въпреки това, независимо колко храните и защитавате клетките, те в крайната сметка ще умрат и само вашите възрастни стволови клетки ще заменят тези умиращи клетки с чисто нови здрави клетки.

StemEnhance ULTRA е направен от най-примитивните суперхрани в природата.

StemEnhance ULTRA (SEU) е направен от най-примитивните суперхрани в природата. Той концентрира и комбинира екстракти от сладководни микроводорасли и морски макроводорасли. Cerule е специализирана за събиране на реколтата от Aphanizomenon flos aquae (AFA) и трансформиране и извличане, както на AFA, така и спирулина чрез процеси, които гарантират качеството на суровината до крайния продукт. SEU е резултат от повече от 10 години изследвания за откриване и извличане на активни молекули, както и от дизайна на изключителна технология за сушене, наречен HydroDry , който запазва запазването на ползи във водорасли (Патенти на САЩ 6,814,961 & 9,370,537 / Патент на ЕС 1 , 39).

StemEnhance ULTRA е клинично тествана смес от два патентовани екстракта на Cerule; StemEnhance от AFA и Mesenkine от Spirulina, както и Fucoïdan (Undaria pinnatifida). Тези 3 части работят в синергията, за да помогнат за поддържането на вашите възрастни клетки.

Aphanizomenon flos aquae (AFA) е синьо-зелено водорасло, което принадлежи към семейството на цианобактериите. Расте естествено в езерото Кламат в Южен Орегон (САЩ). Разположен във вулканичен регион, заобиколен от националните паркове и гори, езерото Кламат представлява уникална екосистема, богата на утайки и минерали, които са включени и поддържат изключителен цъфтеж на водорасли. По този начин AFA осигурява различни основни макронутриенти (Pietri AM, 2011), протеини (>50%) и фибри. Той също така представлява: добър източник на микроелементи

 • 20 аминокиселини, подходящи са с идеален профил, който отговаря на препоръчанията дневен прием на 10-те незаменими аминокиселини
 • 60 минерала и микроелементи, богати на калций (6 mg/g) и желязо (0,32 mg/g)
 • 14 витамина, особени витамини В1, В2, В12.

Той осигурява няколко антиоксиданта, включително каротеноиди, ликопен и хлорофил. Освен това AFA съдържа фенилетиламин (PEA). Тази молекула се секретира естествено от мозъка и се поддържа с чувството за благополучие, участва в регулирането на настроението. StemEnhance (Aphanizomenon flos aquae)

StemEnhance съдържа инхибитор на L-селектин и е клиничен тестван за подпомагане на мобилизирането на вашите възрастни стволови клетки. (Jensen et al., 2007). Екстрактът е подробно изследване в няколко предклинични и клинични проучвания (Drapeau et al., 2010; Drapeau et al., 2012; Ismail et al. 2013; El Akabawy.

AFA е добре известен със своето хранително богатство на макро и микроелементи. Състои се от повече от 60% протеини и 14% въглехидрати. Това е най-добрият източник за основни поли-желни микрокислоти, аминоки и елементи като лязо, калций, магнезий, фосфор и селен. Използвайте се в хранителните добавки по целия свят. Съдържа антиоксиданти и поддържа имунната система-Finamore.Мезенкин    (Arthrospira Platensis)

При разработването на Cyactiv  в продължение на няколко години, нискомолекулно съединение, наречено Мезенкин, беше открито и изолирано от спирулина. Процесът за извличане на мезенкин е патентован от Cerule. Проучванията, проведени върху Mesenkine, показват, че екстрактът помага за мобилизирането на вашите възрастни стволови клетки.Fucoïdan (Undaria pinnatifida)

Fucoïdan се използва в японската кухня под името Wakame. Използвайте се в салати и мисо супа. Undaria pinnatifida е кафяво водорасло, традиционно наричано морска папрат. Отглежда се в няколко региона на света, но избраното в SEU Wakame идва от най-девствените океански среди в света. Undaria pinnatifida помага за защита на клетките и тъканите срещу оксидативния стрес, благодарение на богатството на полифеноли и фукоксантин (Fung et al., 2013). Тази характеристика на идването от адаптивен защитен е, тъй като морските водорасли са изложени на значителна слънчева светлина и кислород.

Морските водорасли или водораслите са добре известни със съдържанието си в сулфатирани полизахариди, които изграждат клетъчната им стена. Екстрактът, избран от Cerule, стандартизиран до 80% от Fucoïdan, е документиран, че подпомага мобилизирането на вашите възрастни стволови клетки (Irhimeh et al., 2007)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Не съдържа млечни продукти, глутен, изкуствени аромати, консерванти или оцветители. Капсула, съставена изключително от съставка от растителен произход.

Подходящо за вегани и вегетарианци.

Подкрепено от науката

StemEnhance ULTRA е резултат от 18 години изследвания и е най-ефективен и научно доказан продукт за поддръжка на клетките на пазара днес. Изключително множество клинични проучвания, StemEnhance ULTRA е документирано за оптимизиране на функцията на стволовите клетки в процеса на увеличаване на броя, както и на стволовите клетки, така и на ендотелните прогениторни клетки (EPC) при кръвообращението, подпомагайки оптималното обновяване. StemEnhance съдържа също мезенкин; поради което е показано, че клетките се увеличават кръвната концентрация на G-CSF, която играе роля в работата на стволовите. Нашите авангардни продукти са подкрепени от наука

Нашите водещи продукти са изследвания в множество независими клинични проучвания на трети страни, които документират ползите за здравето им. Нашият екип за изследване и развитие на клетките е пионер в много постижения в науката за хранене, включително революционното и развитието на първия в света, подобрили клетките: StemEnhance. Притежаваме няколко патента за StemEnhance, който остава най-изучаването и клинично доказан продукт за поддръжка на клетките на пазара и се предлага само чрез Cerule.

Воден от световноизвестния учен и изследователски консултант д-р Gitte Jensen, екипът за научноизследователска и развойна дейност на Cerule постига световно признание за значителния принос в много области на нутрицевтичната наука. R&D поддържа разработването и формулирането на нашите продукти с първокласно качество и е отговорен за поддържането на Cerule в авангарда на научните постижения. R&D също така подготвя и проследява всички клинични изследвания, провеждане на документиране и доказване на ефикасността на Cerule.

Процес на пълен контрол = по-качествени продукти за вас

Понастоящем Cerule произвежда три ключови съставки, StemE, Cyactiv и Mesenkine, които съставят ядрото на два от трите му знакови продукта. Това означава, че Cerule контролира процеса на всеки етап от пътя, осигурявайки първокласното качество, което потребителите очакват и на които се доверяват. Съставете, които не отчитате или събирате сами, идват от най-реномираните, GMP-сертифицирани компании в индустрията. Всички компоненти, включително собствените на Cerule, се подлагат на строги вътрешни тестове за качество с проверка от третата страна. Съставете във всички наши продукти гарантирана чистота и безопасност.

Защо StemEnhance ULTRA е полезен? StemEhance ULTRA подпомага присъсъспособността на тялото за дългосрочно естествено самообновяване, като подпомага тялото на възрастните стволови клетки от костния мозък.

Какво представляват възрастните стволови клетки и защо са важни? Основните роли на възрастните стволови клетки в живия организъм са да поддържат и възстановяват тъканта, в която се намира. Освен това възрастните клетки, освободени от костния мозък, могат да мигрират в различни тъкани, където се намират за процеса на възстановяване на тъканите.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПОЛЗИ
AFA е синьо-зелено водорасло, което принадлежи към семейството на цианобактериите. Расте естествено в езерото Кламат в Южен Орегон (САЩ). Сгушено във вулканичен регион, заобиколен от национални паркове и гори, езерото Кламат представлява уникална екосистема, богата на утайки и минерали, която насърчава и поддържа изключителен цъфтеж на водорасли. По този начин AFA осигурява различни основни макронутриенти (Pietri A. M., 2011), протеини (> 50%) и във влакната. Той също така представлява добър източник на микроелементи:
• 20 аминокиселини, характеризиращи се с идеален профил, който съответства на препоръчителния дневен прием на 10 основни аминокиселини
• 60 минерала и микроелементи, богати на калций (6 mg / g) и на желязо (0,32mg / g)
• 14 витамина, особено витамини В1, В2, В12.
Той осигурява няколко антиоксиданти като каротеноиди, ликопен и хлорофил. Освен това AFA съдържа PhenylEthylAmine (PEA). Тази молекула се отделя по естествен път от мозъка и е свързана с чувство за благополучие, тя участва в регулирането на настроението.
StemEnhance® ULTRA съдържа инхибитор на L-selectin и е клинично тестван, за да подпомогне мобилизирането на Вашия източник на благосъстояние. (Jensen et al., 2007). Екстрактът е широко проучен в няколко предклинични и клинични проучвания (Drapeau et al., 2010;).
Arthrospira platensis, наричана още Спирулина, също като AFA принадлежи към семейството на синьо-зелените водорасли. Расте и се култивира в слънчеви региони по света като САЩ, Гърция, Испания, Япония и Индия (Karkos et al., 2011). Тя е добре известна със своето хранително богатство с макро и микроелементи. Състои се от повече от 60% протеини и 14% въглехидрати. Тя е добър източник на незаменими полиненаситени мастни киселини, аминокиселини и микроелементи като желязо, калций, магнезий, фосфор и селен. Съдържа антиоксиданти и поддържа имунната система (Finamore et al., 2017).
StemEnhance® ULTRA (SEU) е направен от най-примитивните суперхрани в природата. Той концентрира и комбинира екстракти от сладководни микроводорасли и морски макроводорасли. Cerule е специализирана в добиването на Aphanizomenon flos aquae (AFA), преобразуването и извличането както на AFA, така и на Спирулина чрез процеси, които осигуряват качество от суровината до готовите екстракти. SEU е резултат от повече от 10 години изследвания в областта на идентифицирането и извличането на активни молекули, както и дизайна на ексклузивна технология за сушене, наречена HydroDry®, която запазва хранителните ползи от водораслите (Патенти на САЩ 6,814,961 и 9,370,537 /патент на ЕС 1,895,973).
StemEnhance®, патентован и клинично тестван екстракт от AFA, който се свързва с фукоидан от Undaria pinnatifda
и Mesenkine ™, изключителен и патентован концентрат на Cerule от Спирулина. Тези 3 съставки работят в
синергия, за да подпомогнат мобилизирането на Вашата обновителна система.
StemEnhance® Aphanizomenon Flos-Aquae;Fucoïdan Undaria pinnatifda;Mesenkine®Arthrospira platensis

Докато се развива Cyactiv в продължение на няколко години, беше открито и изолирано от Спирулина жълто нискомолекулно
съединение, наречено Mesenkine®. Процесът за извличане на Mesenkinе® е патентован от Cerule. Проучванията, проведени върху Mesenkine®, показват, че екстрактът помага да се мобилизира Вашия източник на благосъстояние.
Undaria pinnatifda се използва в японската кухня под името Уакаме, употребявана се в салати и мисо супа. Undaria pinnatifda е кафяво водорасло, традиционно наричано морска папрат. То расте в няколко региона на света, но Уакаме, подбрано в SEU, идва от Патагония и Тасмания, две от най-девствените океански среди в света. Undaria pinnatifda помага да се предпазят клетките и тъканите от увреждания от оксидантен стрес, благодарение на богатството си на полифеноли и фукоксантин (Fung et al., 2013). Тази характеристика идва от адаптивния защитен механизъм, тъй като водораслите са изложени на значителна слънчева светлина и кислород. Морските водорасли или водораслите са добре известни със съдържанието на сулфатни полизахариди, които съставят клетъчната им стена. Екстрактът, избран от Cerule, стандартизиран до 80% от фукоидана, е документиран за да подкрепи мобилизирането на Вашия източник на благосъстояние. (Irhimeh et al., 2007)
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА. НАЧИН НА УПОТРЕБА
Препоръчителна дневна доза за възрастен: 2 капсули, 1 до 2 пъти на ден, с чаша вода, по време на хранене или извън него.
Не съхранявайте в хладилник, Cerule няма информация за противопоказания при консумация
на StemEnhance Ultra® в случай на бременност или кърмене.
Въпреки това, като предпазна мярка, съветваме да се консултирате с Вашия лекар, тъй като бременността и кърменето
представляват специфични здравословни условия.
Cerule няма информация за противопоказания или заимодействия при консумация на StemEnhance Ultra® с каквито
и да е лекарства. Въпреки това, ако се подлагате на лечение или ако здравословното Ви състояние изисква медицинско
проследяване, съветваме да се консултирате с Вашия лекар. Не се препоръчва за хора на антикоагулантни медикаменти.
ВЪПРОСИ & ОТГОВОРИ
Какви са съставките в StemEnhance® ULTRA (SEU)?
StemEnhance®, патентован и клинично тестван екстракт от
Aphanizomenon Flos Aquae (AFA), който е свързан с фукоидан
от Undaria pinnatifda и Mesenkine ™ – ексклузивен и патентован
концентрат на Cerule от Спирулина. Тези 3 съставки работят
в синергия, за да подпомогнат мобилизирането на Вашата
обновителна система.
Може ли StemEnhance® ULTRA да се използва с хранителни добавки
Cerule (PlasmaFlo и Cyactiv) или с други хранителни добавки?
Да, продуктите на Cerule могат да се консумират заедно
и са създадени, за да действат в синхрон за оптимално
благосъстояние. Cerule няма информация за противопоказания
или взаимодействия при консумация на StemEnhance Ultra® с
други хранителни добавки.
гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5,  Тел.:  02/9 892 803; Мобилен:  089/8 424 064; e-mail:  janin@janin-bilki.com