Маски и Балсами

Маски и Балсами

АМЛА на прах – естествен балсам за коса, прави косата копринено лъскава, подчертава къдриците, стимулира космените фоликули, при борба с косопада; предпазва от появата на пърхут и други кожни проблеми, бори се с преждевременното побеляване на косата.

БАЛСАМ С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ – 500 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море, предпазва косата от околната среда, за всякакъв тип коса, за всекидневна употреба.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА БАЛСАМ-МАСКА ЗА КОСА С РЕПЕЙ и Bh Intensive+ complex(Green Master) - прониква в структурата на косъма и предпазва повърхността му от по-нататъшно увреждане чрез създаване на защитен слой.

ЗЕЛЕНА ГЛИНА – свръх пречистена, насипна ( Cattier Argile Verte Ultra Ventil ) – при лечението на голям спектър от заболявания като: акне, мазоли, рани, опадане на косата, атеросклероза, стареене, бръчки и т.н.

КРЕМ ПРИ КОСОПАД – 100 ml., ( Himalaya ) – стимулира активната фаза на растежа на косата.

МАСКА С ГИНКО БИЛОБА И КЕРАТИН – 250 ml., ( Himalaya ) – възстановява боядисаната коса и, и придават блясък и мекота.

МАСКА С АЛОЕ ВЕРА И КОПРИНЕНИ ПРОТЕИНИ – 250 ml., ( Himalaya ) – възстановява косата и, и придава гъвкавост и блясък.

МАСКА С КАЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море, за суха и повредена коса, разкрасява косата и стимулира скалпа.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ – 250 ml., ( DSM – Israel ) – възстановява важни елементи, изгубени при обработка с химикали като: боядисване, къдрене, обезцветяване и др.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ и МЕД – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море и мед, за суха и повредена коса.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ и ОБЛЕПИХА – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море и облепиха, за интензивно възстановяване на изключително изтощени коси.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ и МАСЛО ОТ ШИЙ – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море и масло от ший, силен възстановяващ и омекотяващ ефект.

ТРИЧУП БИЛКОВО МАСЛО за здрава и красива коса – 100 ml., ( Индийски ) – при изтощени коси, косопад и оплешивяване при мъже и жени.