Шампоани

Шампоани

 

АВИА с хума

БЕБЕШКИ – 500 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море.

БИЛКОВ ШАМПОАН(Green Master) -с репей  против косопад за всички типове коси

БИЛКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ(Green Master) – с цинк и бреза

ВИСАКА Аюрведа шампоан против пърхот и косопад – 100 ml., ( Индийски ) – при пърхот, за здрава и чиста коса.

СЕСА Аюрведа шампоан против пърхот – 90 ml., ( Индийски ) – балансираща формула за ежедневна употреба и за боядисана коса.

Шампоан с амла, тулси, нийм и хена, Сидха, 180 мл.( Индийски ) -Шампоан от градината!Той е направен чрез използване на уникалния Kashaya Vidhi метод на древната индийска аюрведична система.Превенция от преждевременно посивяване на косата.

С КАЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ и МАСЛО ОТ ОБЛЕПИХА – 500 ml., ( DSM – Israel ) – с кал от мъртво море, за чувствителна коса и скалп.

С МИНЕРАЛИ и АЛОЕ ВЕРА – 500 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море, за всеки тип коса и всекидневна употреба.

С МИНЕРАЛИ ПРОТИВ ПЪРХОТ – 500 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море, пълно изчистване на пърхота, хидратира скалпа и косата като придава блясък и еластичност.

ТРИЧУП ШАМПОАН за здрава и блестяща коса – 200 ml., ( Индийски ) – подхранва и възстановява косъма, поддържа водния баланс.

ШАМПОАН С РЕПЕЙ и  Bh Intensive+ complex( Green Master)- подпомагат да се подсили растежа на космите, подхранването на корените и стимулират подновяването на косата.

Шампоан с Чесън за Растеж и Спиране на Косопада - Специална формула за лечение на капещи, изтощени, проблемни и други болни коси при жени и мъже; Подсилва растежа, стопира косопада, повишава регенерирането на нови космени фоликули;