Чернодробни/Жлъчка/Алкохол

Чернодробни/Жлъчка/Алкохол

 

АЛКОФИТАЛ – капки против алкохолизъм – етанолова настойка от свежите цветове на зеления овес и плодовете на шизандра освобождават от всякакви зависимости: алкохолизъм, тютюнопушене, пристрастеност към леките дроги и имуностимулатор. Създаване трайно отвращение към алкохола и потискане на алкохолния глад, замествайки алкохола в кръвта, подобрява функциите на черния дроб, допълнително спомага за преодоляване на зависимостта, абстиненцията и стреса от спирането на алкохола.

Алфа липоева киелина – Помага на черния дроб да се възстанови по-бързо, особено при лечение на чернодробна дегенерация, причинена от прекалената употреба на алкохол. Може да помогне в предотвратяването и лечението на катаракта. Помага за баланса на нивата на холестерола.

АРТИШОК -  допринася за нормалното състояние на организма при прекомерна консумация на голямо количество мазнини или алкохол.

АРТИШОК (Medi Grün) - Артишока е мощен антиоксидант, чрез деривати на кафеената киселина/ цинарин и флавоноиди. Предпазва хранителните липопротеини от окисляване. Защитава черния дроб, стомаха и храносмилането. Също така спомага за подобряване изпразването на жлъчния мехур. Регулира холестерола чрез фенол лутеолин.

БЯЛ ТРЪН - Белият трън е един от най-ефикасните природни продукти прилагани в лечението на чернодробни заболявания и поддържане дейността на чернодробните клетки. Укрепва чернодробната дейност при състояния, предизвикани от въздействието на алкохол, лекарства, хепатит. Подпомага действието на хепатоцитите /чернодробните клетки/ и повишава тяхната устойчивост. Съдейства за образуването и отделянето на жлъчка.

БЯЛ ТРЪН И ГЛУХАРЧЕ 50 мл.- благоприятства детоксикацията на черния дроб и бъреците.

БЯЛ ТРЪН МАСЛО-Medicura -  лечение на хронични хепатити и чернодробни възпаления.

ВАЗУЛИВ – при увеличен черен дроб, анорексия, инфекциозни хронични хепатити.

ГЛУХАРЧЕ корен – Допринася за нормалното функциониране на имунната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб, жлъчката и пикочната система.

ГЛУХАРЧЕ КОРЕН 100 мл. – благоприятстват работата на жлъчно-чернодробната система, подходящи са в подкрепа на диетичните режими при задръжка на течности в тялото, за регулиране обмяната на веществата, благоприятно за чернодробната система.

ГОДЖИ A-Z (60 капс.)Годжи е растение, виреещо в Тибет, а неговите плодове са наричани още „плодове на дълголетието”.

Detoxin  (ЦАРСКИ БИЛКИ) – Укрепване на организма по време и след противопаразитното въздействие с уреда Zapper, за подпомагане на организма
в процеса на освобождаване на натрупваните токсини и предотвратяване повторно заразяване. Освен като съпътстващ продукт към уреди с противопаразитно действие, Detoxin може да се приема самостоятелно за постигане на очистващ ефект и антипаразитно действие.

ДЕТОКСИ ЛИВЪР-влияе благоприятно върху черния дроб, бъбреците и отделителната система.

КУДЗУ (Kudzu) – 500 mg. 60 к. ( ТНТ-21 ) – Съдържащите се в корените на Кудзу дайдзин и дайдзеин могат да намалят необходимостта от алкохол. Кудзу може да облекчи абстиненцията, освобождавайки организма от токсините (особено от алкохолно отравяне) и нормализира функционирането на стомашно-чревния тракт.

КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ – Тинктура Куркума и Джинджифил влияе благоприятно за имунната система, стомашно-чревния тракт и черния дроб. Има общоукрепващо действие и може да се използва в периодите с грипни и вирусни прояви.

ЛИВЕРОПТ – силен тонизатор на черния дроб при жълтеница.

ЛИВ ГУД-подмладява черния дроб, защитава организма от вредното въздействие на лошите хранителни навици, помага при кожни проблеми, акне и косопад и понижава холестерола.

ЛЕЦИТИН – допринася за нормалната дейност на черния дроб и повлиява положително чернодробния метаболизъм.

ЛИВ.52 ТАБЛЕТКИ (Liv.52) – 60 т., ( Himalaya ) – за оптимално функциониране на черния дроб и подпомага елиминирането на токсините, при: инфекциозни и хронични хепатити, ранни стадии на цироза, увеличен черен дроб с нарушени функции, анорексия,честа употреба на алкохол, подобрява апетита и растежа.

ЛИВГУД ( GOODCARE ) – спомага за регенерацията на черния дроб, предпазва от неблагоприятните последствия на неправилни хранителни навици, от прием на алкохол, благоприятно повлиява кожни болести, понижава нивото на холестерола.

МАГАРЕШКИ БОДИЛ 90 капсули по 200 мг. – предпазва черния дроб и подобрява функционирането му.

МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН – Маслото от бял трън помага със своите антиоксидантни фитохимикали за здравето на тялото. Тези свойства ги дължи на естествените активни съставки на белия трън – силимарин. Спира токсините от клетките на черния дроб и по този начин води до тяхното освобождаване, детоксицира жлъчния поток и стимулира кръвообращението.

МАСЛО ОТ ОБЛЕПИХА (Seabuckthorn Oil) – 500 mg., 60 к. ( ТНТ-21 ) – Помага за отслабване, високо кръвно, холестерол, щитовидна жлеза, хемороиди, гастрит и язва, при проблеми на жлъчка и черен дроб.

ОРЕГОНСКО ГРОЗДЕ – Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт, жлъчката, черния дроб, бъбреците, далака и кръвоносната система, за нормалното състояние на кожата и за нормалните нива на токсините в организма.

РЕПЕЙ – Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половата система, стомаха, ставите, черния дроб, обмяната на веществата и клетъчния растеж.

СОК ОТ АРТИШОК – Активните вещества на артишока помагат за по-добро разграждане на мазнините. Сокът подобрява обмяната на веществата и функциите на жлъчката като по този начин намалява холестерола в кръвта.

СОК ОТ ГЛУХАРЧЕ – Подсилва функциите на черния дроб.

ТИСИЛИН КЛИЙНС (Thisilyn Cleanse) – 3 фази, (Nature’s Way) – Изключителна формула с екстракт от млечен бодил за ефикасно, клинично доказано пречистване на организма.

ФО – ТИ – Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, черния дроб, бъбреците, метаболизма и имунната система, за поддържане на нормалното кръвно налягане, за нормалната концентрация на холестерола и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Стимулира и очите.

ХЕПАВИТАЛ – препарат за прочистване и лечение на черния дроб.

ХЕПАТО ПРОТЕКТ – допринася за нормалната функция на черния дроб.

ХОЛИН и ИНОЗИТОЛ – Допринася за нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите и за нормалната функция на клетките.

ЧЕРЕН ДРОБ И БЪБРЕЦИ (Liver Kidney) – 325 mg., 90 к. ( Organic India ) – за нормално функциониране на черния дроб и бъбреците, подпомага тяхната работа и благотворно повлиява процесите на метаболизъм в тялото; за намаляване на свободните радикали.

ШИЗАНДРА Schizandra Berries – 525 mg. 90 к. ( Swanson Health Products ) – Бори се с умората и последиците от стреса. Антидепресант. Билкова добавка в подкрепа на черния дроб. Семената Шизандра Ви помагат да подпомогнете работата на черния си дроб по естествен начин.