ДИШАЙ СВОБОДНО (Breathe Free) – 325 mg., 90 к. ( Organic India )

 

ОПИСАНИЕ:

Природен продукт на основата на био индийски сертифицирани билки, отгледани без пестициди, не съдържа глутен. Подпомага работата на дихателния тракт като предпазва белите дробове от вредните фактори на околната среда и така увеличава техния капацитет. Подпомага работата на мукусни мембрани, които защитават организма от външни чужди тела.
Дишането е същността на Живота. В Аюрведа думата за „дишане” и „жизнена сила” е една и съща – Прана. Прана е жизнената сила, която ние приемаме, чрез дишането. Тя е толкова силна, че не можем да живеем и няколко минути без нея.
Намалената дихателна функция, поради лоши навици, замърсяване на околната среда, полени и други алергени, може да доведе до множество проблеми. Възстановяването на естествения поток на Прана, т. е. правилното и здравословно дишане, може значително да подобри нашата жизнена енергия и здраве.
Състав, приложение и дозировка:
Дишай свободно съдържа четири билки, които подпомагат дихателните функции на организма и работата на белите дробове. Подкрепя здравето на дихателните пътища, като съдейства за увеличаване капацитета на белите дробове и поддържане на нормалната функция на лигавицата на дихателните пътища.
Корен от Pushkarmool (Inula Racemosa) или Оман – В Индия тази билка е наричана Kasari или в превод от санскрит „враг на кашлицата”.
Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum) – Свещеният Босилек. Той съдейства на механизмите за преодоляване на стреса, причинен от смущенията в дишането.
Плодът от Vibhitaki (Terminalia Belerica) притежава отхрачващи свойства, като така съдейства за отстраняване на излишната слуз, която носи токсините от белите дробове.
Плодът от Pippali (Piper Longum) или т. нар. „дълъг пипер„ оказва благоприятен ефект при усвояването на другите съставки, като повлиява добре метаболитните процеси.
Защо Дишай свободно на Organic India:
Растения, отгледани при условията на био устойчиво земеделие – почва без пестициди и тежки метали.
Pushkarmool е билка, отгледана в диво състояние, високо в Хималаите за увеличаване на полезното и действие.

СЪДЪРЖА:

Веган капсули, стъклени опаковки.
корен от Inula racemosa: 500 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 1000 mg.;
лист от Ocimum sanctum: 60 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 120 mg.;
плод от Terminalia belerica: 60 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 120 mg.;
плод от Piper Longum: 30 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 60 mg.;
Помощни съставки: растителна целулоза.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1-2 капсули с храна или вода, 2 пъти дневно или по предписание на лекар.
Да не се превишава дневната доза.
Консултирайте се с лекар по време на бременност или заболяване.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com