ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ (Vitality) – 325 mg., 90 к. ( Organic India )

 

ОПИСАНИЕ:

Био смес от 5 сертифицирани индийски билки, отгледани без пестициди, раст. целулоза, без глутен.
Подпомага преодоляването на стреса, поддържа издръжливостта и жизнеността на организма без употреба на стимуланти. Повлиява благоприятно имунната система и съдейства за anti-age ефект.
Тази билкова формула съдържа пет мощни адаптогенни билки, които подпомагат процесите на преодоляване на ниските енергийни нива и ежедневния стрес без употребата на стимуланти. Поддържа имунната система, издръжливостта на организма и процесите на възстановяване. Има антистрес ефект.
Съдържание: Всяка билка подкрепя, чрез различен механизъм жизнената енергия в тялото ни.
Ашваганда или т.нар. индийски жен шен (Withania somnifera). В превод от санскрит „силен, издръжлив като жребец”, коренът има силна конска миризма. Това е билка, която поддържа мощно издръжливостта на организма. Съдържа алкалоиди, сапонини, стероидни лактони.
Тулси или ”Свещен босилек”, наричан още „Кралицата на билките”. Тази билка повлиява благоприятно метаболитните процеси и баланса на всички нива вътре в организма – от емоциите до физиологията. Използвани са цветовете и листата на два вида Тулси – Rama (Ocimum sanctum) и Vana (Ocimum gratissimum), последния в диво състояние, което увеличава с до 50 % полезното действие на билките.
Katuki (Picrorrhisa kurroa) – подпомага процесите на изчистване и изхвърляне на токсините от тялото, осигурявайки възможност за пълноценно подхранване на всички нива и поддържане здравето на вътрешните органи.
NeelKamal (Lotus или Nymphaea stellata) – Името на билката означава “синьо” и „лотос”, а те са символ на благоденствието, богатството и успеха. Семената на лотоса се използват от хилядолетия за вътрешно стимулиране на процесите на организма и достигане на дълбоко усещане за уелнес – благополучие и здраве.
Оказва благоприятен ефект върху:
- Имунната система.
- Жизнената енергия и издръжливостта.
- Преодоляването на ежедневния стрес.
Защо да предпочетем Organic India:
Не съдържа глутен, ГМО и тежки метали.
Katuki е застрашен от изчезване вид билка, който расте високо в Хималаите и Organic India полага усилия за спасяването му, като прилага био устойчиво земеделие.

СЪДЪРЖА:

корен от Withania somnifera: 200 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 400 mg.;
лист от Ocimum gratissimum: 130 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 260 mg.;
корен от Picrorhiza kurroa: 130 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 260 mg.;
лист от Ocimum sanctum: 130 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 260 mg.;
плод от Nymphea stellata: 60 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 120 mg.;
Помощни съставки: растителна целулоза.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1-2 капсули с храна или вода, 2 пъти дневно или по предписание на лекар.
Да не се превишава дневната доза.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com