МЛАДЕЖКА КОЖА (Skin Renew) – 400 mg., 90 к. ( Organic India )

 

ОПИСАНИЕ:

Природен продукт на основата на био сертифицирани индийски билки. Подпомага процесите на регенерация на кожата. Оказва благоприятен ефект върху кожните раздразнения като съдейства на процесите за обновяване на кожата отвътре. Допринася за нейния блестящия и здрав вид.
Млада кожа е билкова формула, която доставя на кожата хранителни вещества, важни за нейното възстановяване и подхранване. Подкрепя процесите на детоксикация на най-големия в човешкото тяло орган отвътре. Има благоприятен ефект върху кожните раздразнения и очистването на каналите, отговорни за ранните бръчки.
Млада кожа е билкова формула, която съдържа:
Нийм (neem) лат.Azadirachta indica инд. Люляк – Листата на това дърво съдържат полифенол флавоноиди, фито стероиди и др. полезни вещества, които съдействат за пречистването на кожните канали и детоксикацията на кожата отвътре.
Амалаки (плод Амла), лат.Emblica officinalis – силен адаптоген, богат на антиоксиданти и витамин С, които повлияват благотворно регенерацията и блестящия вид на кожата. Името в превод от санскрит означава „чист, блестящ”.
Куркума (Turmeric), лат.Curcuma Longa – богато на полифеноли, това растение се използва традиционно от жените в Индия за блестящ и здравословен тен. Окончанието на билката „ума”, означава ”богиня, красива жена”, описвани в индийските епоси като жени с гладка и красива кожа.
Защо Млада кожа на Organic India:
Растения, отгледани при условията на био устойчиво земеделие – почва без пестициди и тежки метали.
Амлата е отгледана в диво състояние за увеличаване на полезното и действие и от плода са премахнати семките, които съдържат токсични вещества.

СЪДЪРЖА:

Веган капсули, стъклени опаковки.
Neem/ Azadirachta indica-лист: 268 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 536 mg.;
плод от Еmblica officinalis: 266 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 532 mg.;
Curcuma Longa: 266 mg. (Доза от 2 капсули); Доза от 4 капсули: 532 mg.;
Помощни съставки: растителна целулоза.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1-2 капсули с храна или вода, 2 пъти дневно или по предписание на лекар.
Да не се превишава дневната доза.
Консултирайте се с лекар по време на бременност или заболяване.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com