Пчелен прашец

 

 

ОПИСАНИЕ:

Пчелният прашец осигурява широк спектър от основни за здравето хранителни вещества: всички витамини В комплекс и витамин С. Те са разтворими във вода и затова трябва да се приемат ежедневно. Пчелният прашец съдържа също витамините D, E, К и бета каротин (витамин А). Той е богат източник на множество минерали (като калцият и фосфорът са почти в перфектното отношение 1:1), ензими и коензими, мастни киселини от растителен произход, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини, включително всичките 8 есенциални аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам.
Цветеният прашец всъщност се определя като най-богатият известен източник на витамини, минерали, протеини, аминокиселини, хормони, ензими и мазнини, както и значителни количества от естествени антибиотици. Повечето от известните витамини в прашеца съществуват в абсолютен баланс, което още повече увеличава тяхната стойност.
Аминокиселините намерени в сухият прашец се колебаят между 10 и 13 процента (26,88% протеин или белтъчни вещества). Това се равнява на 5-7 пъти повече от аминокиселините, открити в равно количество говеждо месо, мляко, яйца и сирене.
Пчелният прашец съдържа повече хранителни вещества на калория, отколкото която и да било друга хранителна добавка, затова не е чудно, че се възприема като една от най-богатите храни изобщо. Всъщност човешкият организъм би могъл да живее само от пчелен прашец с добавка единствено на влакна и вода. Хранителните вещества в пчелния прашец са лесни за преработка и усвояване от организма. Много хора се възползват от неговото благотворно влияние, подходящо е за спортисти, които го приемат за сила, енергия и поддържане на здравето. Пчелният прашец има и множество други благо¬творни въздействия,като например: спомага за подобряване на телесната химия, като така неутрализира ефекта на консервантите и добавените в храната вещества, той е натурален източник на цинк и витамин В6, с което е особено подходящ при депресия и при напрежение преди менструация, може да притъпи чувствителността на организма, поради което е добро допълнение за алергична поносимост,подтиска дейността на бактериите и повишава ефективното отделяне на отпадъчни вещества и отрови от организма.

СЪДЪРЖАНИЕ:

500мг пчелен прашец в 1 таблетка.

ОПАКОВКА:

100 таблетки.

УПОТРЕБА:

Взимайте по 1 таблетка един – два пъти дневно.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com