Алкализиращи минерални капки

 

ОПИСАНИЕ :

Допринасят за поддържане баланса на pH в тялото* и на здравословни енергийни нива*Йонни минерали за максимално усвояване*Природен източник за поддържане на електролитите*Действа благоприятно на симптомите на случайни киселини в стомаха и разстройства*Веган. Не съдържа глутен.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА pН ТРАЙВ

Изцяло природен концентрат от микроелементи. Тя съдържа пълен спектър от естествени минерали, добити от Голямото солено езеро в Юта (САЩ). При добавянето му към пречистена вода, както е указано, ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА pН ТРАЙВ създава алкална минерална вода, която подпомага поддържането на баланса на pH в тялото*. Йонната минерална формула осигурява благоприятен баланс от ценни електролити и източник на натурален магнезий*. Основните минерали в ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА pН ТРАЙВ подпомагат осъществяването на редица жизненоважни функции в тялото, включително образуването на енергия и поддържането на мускулните контракции*.

Препоръчителен дневен прием: Сложете 4 капки в 240-300мл пречистена вода, за да направите алкална минерална вода. Приемайте 8-10 пъти на ден (32-40 капки), за да постигнете оптимални резултати*. Консумацията на по-големи количества или на пълния дневен прием на един път може да има разхлабителен ефект. За най-добро усвояване разпределете приема през целия ден. 20-40 капки могат да се добавят към 4л пречистена вода, за да получите запас от алкална минерална вода. При 40 капки на 4л, 60мл ще стигнат за 96л пречистена вода.

Може да се появи слаба кристализация, но това не влияе на качеството на продукта.

* Тези твърдения не са оценени от Управлението за храните и лекарствата. Този продукт не диагностицира, третира, лекува или предотвратява никакви болести.

Хранителни стойности за 1 доза( 4 капки):Магнезий 25mg; Хлорид 69mg; Сулфат 3.5mg; Литий 39µg; Бор 37µg.

1 опаковка съдържа 60 дози

Хранителни стойности за препоръчителния дневен прием 10 дози ( 40 капки):Магнезий 250mg; Хлорид 690mg; Сулфат 35mg; Литий 390µg; Бор 370µg

Този продукт съдържа над 72 йонни микроелемента в различни количества, каквито се срещат в морската вода, включително изброените по-горе, както и: калций, селен, мед, хром, йод, манган, силиций, фосфор, желязо, молибден, цинк, ванадий.

Листовката съдържа обща характеристика за една опаковка ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА pH ТРАЙВ –концентрирани минерални капки с обем 15мл. Тя трябва да се прилага към шишенце от 15мл.

НЕ ПОСТАВЯЙТЕ КАПКИТЕ В ОЧИТЕ.

Важна забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com