АНТИ-ВИРАЛ 50 мл.

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Мощна комбинация от имуностимулиращи билки със силно изразени противогъбични и антибактериални свойства. Оказва ефикасна защита срещу широк спектър от вирусни заболявания – от простуда и грип, до херпес, ларингити, възпаление на сливиците, инфекции на ушите, пикочните пътища и др. Продуктът е особено ефикасен, когато започне да се приема при първите признаци на настинка и грип.

Анти-Вирал е с  клинично тествана ефективност! 100% натурален.  Произведен от сертифицирани органични продукти. Запазва имунната система силна и здрава в продължение на години.

Тройно стандартизираният екстракт от Ехинацея Пурпурея – Echinamide® , гарантира високи нива на алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина – трите ключови компонента в състава на ехинацеята.

Echinamide® е единственият природен медицински продукт, осигуряващ стандартизирани концентрации на научно-валидирани имуноактивни съставки, на които билковият медикамент дължи ефективността си.

Продуктът стимулира имунната система, осигурявайки целогодишна защита срещу грипоподобните симптоми. Общоукрепващо и стимулиращо средство.

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Дозировка :

За интензивна употреба – 2 пипети по 0.5 мл. на всеки 2-3 часа.

За регулярна употреба – 2 пипети по 0.5 мл. 2 пъти дневно.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com