Арджуна (Terminalia arjuna), Herbal Hills

 

Съдържание и хранителни стойности в препоръчвана доза за дневен прием (2 капсули)

Състав: 2 капсули
Арджуна (Terminalia arjuna) екстракт от кора-500mg
Арджуна (Terminalia arjuna) кора на прах-500mg

Арджуна подобрява еластичността на коронарните съдове и създава благоприятни условия за сърдечно – съдовата система. Екстрактът от кора се свързва с лечение на сърдечно-съдови проблеми, дихателни проблеми и още: хеморагия, диария, нередовна менструация, акне, кожни язви, както и за заздравяване на рани и фрактури.
На екстракти от кората се придават антиоксидантни, антисептични, антихипертензивни, антихипертрофични ефекти, които се борят с чести симптоми/причини за появата на различни сърдечно-съдови заболявания при хората. Клинични изследвания докладват за подобрения при хора с исхемия на сърцето, високо кръвно и сърдечна недостатъчност, подобряване на кислородното хранене на сърцето и общо подобряване в усвояването на кислорода. Спортното приложение на екстракта – увеличаване аеробния капацитет на приемащи екстракта в комбинация със сърдечно-протективни свойства. Това е добре  както за професионални атлети, така и за хората в зряла и трета възраст, които тепърва навлизат в спорта или искат да поддържат по-високо темпо, парирайки негативите на възрастта.

ОПАКОВКА:

Една опаковка съдържа 60 веган капсули.

УКАЗАНИЯ И ДОЗА:

Арджуна (Terminalia arjuna) подобрява еластичността на кръвоносните съдове и благоприятства нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Допринася за поддържане здравословни нива на холестерола.

Да се приема по 1 капсула два пъти дневно, за предпочитане след хранене. За по-добри резултати, да се приема с топла вода.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com