БЯЛ ДРОБ,БРОНХИТ и СИНУЗИТ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Бял дроб, бронхи и синуси, е широкоспектърна билкова формула, която подпомага дишането, и намалява дискомфорта и изтощението, съпътстващи упоритата кашлица. Изцяло натурален продукт за ефективно и безопасно лечение на астма, бронхит и синузит! Намалява пристъпите на астма и ХОББ. Разгражда и изстласква слузта и успокоява възпалените лигавици.

N – ацетил цистеин: алтернативната форма на аминокиселината цистеин. N – ацетил цистеин (NAC) разгражда мукопротеините в бронхиалния секрет, втечнява ги и ги омекотява, в резултат на което се улеснява и отхрачването.

Бромелиан от ананас: този ензим разгражда протеините и така намалява вискозитета на слузта. Подпомага прочистването на дихателнните пътища и потиска кашлицата.

Лечебна ружа: източник на специфични полизахариди, които потискат кашличния рефлекс и подобряват състоянието на състоянието на дихателните пътища.

Лопен: източник на муцини, които намаляват възпалението на горните дихателни пътища. Сапонините в състава на лопена пък, разтварят храчките и улесняват отхрачването.

Дива черна череша: съдържа органични киселини, които улесняват изчистването на слузта от белите дробове.

Пчелник: съдържа активни лекарствени съединения, с пряко стимулиращ ефект върху секрецията на бронхиалната лигавица.

 

Приложение:  Допринася за поддържане на нормалното състояние на синусите и дихателната система.

Забележка: Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако имате стомашно-чревни лезии/язви, ако приемате хипогликемични (противодиабетни) медикаменти, антикоагуланти, противовъзпалителни агенти или антибиотици, както и ако Ви предстои операция. При поява на алергична реакция прекратете употребата. При поява на гадене, повръщане и диария прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Да не се използва по време на бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:  За възрастни: По 1 таблетка 3 пъти дневно с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com