ДОЛЕТИН -сашета от 3,5 гр.(Sintal Group)

 

 

ОПИСАНИЕ :

Хранителна добавка с доказана ефективност. Продуктът предлага комплексно решаване на редица проблеми, свързани с  уврежданията  на ставите. Действието му е насочено към подобряване функцията на съединителната и хрущялната тъкан, като стимулира регенеративния процес и действа аналгетично и противовъзпалително. Така Долетин  благоприятства функциите на опорно-двигателния апарат, в случай на остри или хронични възпалителни заболявания, както и при интензивна спортна дейност. ДОЛЕТИН представлява колекция от природни съставки, които взаимодействат в синергия.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Глюкозамин сулфат – намалява триенето на костите една в друга, добро противовъзпалително действие, приложим  при артрит и остеоартрит.

МСМ (метилсуфонилметан) – подобрява възстановяването при артрит, болки в костите, сухожлията и мусклуите, спортни травми.

Хондроитин сулфат - подпомага еластичността на хрущяла и забавя износването му.

Хидролизиран колаген – отговаря за силата и гъвкавостта на хрущялната тъкан.

N-ацетил-D-глюкозамин – спомага за поддържане на хрущялната тъкан и  за изграждането на имунната система, предотвратява и отстранява щетите причинени от силен стрес в ставите.

L-орнитин – играе ключова роля в енергийните процеси, силен имуномодулатор.

Дяволски нокът – има противовъзпалително, аналгетично и спазмолитично действие, намалява отокът и болката на възпалените стави, особено ефективен при заболявания като: тендинит, остеоартрит, ревматоиден артрит, болки в гърба, болки в шията, ревматизъм, подагра, миалгии и лумбаго.

УПОТРЕБА :

Пo 2 сашета дневно в продължение на 5 дни,  след това по 1 саше дневно в продължение на 1 месец. Разтворете съдържанието на сашето в чаша с вода, разбъркайте добре и изпийте веднага.Продуктът НЯМА странични ефекти в сравнение с нестероидните противовъзпалителни средства.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com