ЕЛИКСИР СНЕЙЛ

 

 

ОПИСАНИЕ:

Биохимичният анализ на екстракта от охлюви, показва, че представлява комплекс от гликозилирани съединения, като глюкозаминогликани, гликопротеини и протеогликани. Това са сложни молекули с въглехидратни вериги, разтворими протеини, уронови киселини и няколко олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо).

Експертите потвърждават съдържанието на регенеративни компоненти в екстракта, като алантоин, колаген и еластин, които са доста близки до тези в човешката кожа. Те проникнат дълбоко в нея и стимулират образуването на нови еластинови, колагенови и пигментни клетки. Секретът на охлюва има специфични антимикробни и анти- бактериални свойства. Унищожава бактериите – ешерихия коли, стафилококи и други, които често предизвикват възпаления. Поради наличието на редица пептиди, проявяващи антибактериални свойства, екстрактът от охлюви може успешно да се прилага в комбинация с антибиотична терапия срещу инфекции, причинени от Helicobacter pylori. Той действа като естествен антибиотик, и за разлика от лекарствата към него не се развива резестентонст.

Концентрацията на мед и мед-съдържащи пептиди в екстракта е забележителена. Мед-съдържащите пептиди имат свойството да стимулират колагенообразуването и регенерират тъканите и лигавицата. Известна е пряката роля на медните йони да улесняват ангиогенезата (растежа на нови кръвоносни съдове), което играе централна роля за заздравяване на раните.

Ето защо на вашето внимание искаме да представим уникалния по рода си продукт: Снейл Елексир Кажете STOP на стомашно-чревните неразположения! Сироп, разработен изцяло на базата на натурален компонент–екстракт от слузта на охлюви от видаHelix aspersa.

Използва се при стомашно-чревни проблеми- киселини и тежест в стомаха, гастрит и язва. Стимулира имунната система. Ефикасен е при трудно зарастващи язви и рани, и инфекциозни заболявания. Има антиоксидантно и тонизиращо действие.

Действието на сиропа е подсилено чрез допълнително добавени компоненти като витамини C, Д-пантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от слуз подпомагат регенеративните процеси.

Употреба на препарата:

Хранителна добавка, на основата на концентриран екстракт от слуз на охлюви за вътрешна употреба. Сиропът против гастрит и язва е натурален продукт, лесен за употреба

Препоръчвана дневна доза:15-20 ml

Начин на приложение: Три пъти дневно, преди хранене по 5 ml

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 250С и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com