ЕТЕРИЧНО МАСЛО-БАЛАНС (Balance) – 15 ml. ( Doterra )

 

ОПИСАНИЕ:

Балансираща смес за намаляване на стреса.
Всеки има моменти на разсеяност или безпокойство. С топлия си, дървесен аромат това масло е „заземяваща” смес, която създава усещането за тишина и блаженство. Перфектно съчетани смърч, палисандър, тамян и синя вратига, за да предложим изкусително ухание, което допринася за хармонизиране на различните психологични системи в тялото, успокояване и балансиране.

СЪДЪРЖА:

смърч, палисандър, тамян, синя вратига, кокосово масло.

ВЪЗДЕЙСТВИЕ:

Маслата в тази смес ефективно въздействат на различни проблеми с мускулите и костите, кожни проблеми, нервната система, емоционалния дисбаланс.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Тази смес помага за баланса между ума и тялото.
Вдишвайте аромата, където и когато е възможно (посредством дифузер, във ваната, парна баня или просто в съд с топла вода за инхалации).
Нанася се външно на ходилата на краката – втриват се общо 6. Втрийте „Баланс” в областта на сърцето, китките, слънчевия сплит – по посока от врата през тимуса. За да балансирате лявото и дясното полукълбо, сложете от маслото върху пръстите на лявата ръка и втрийте в дясното слепоочие и обратното; или кръстосате ръце и втрийте в рефлексните точки на ходилата на краката.
За облекчаване на болки в гърба, нанесете по продължение от двете страни на гръбначния стълб.
Използвайте като парфюм.
За проблемна или мазна кожа може да се използва като съставка за натурална козметика или да се добави в козметиката, която вече имате.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com