Ехинацея & Астрагал & Рейши 400mg х 100 капс. Nature’s Way

 

 

ОПИСАНИЕ :

Естествен продукт, стимулиращ защитните сили на организма

Формулата на Nature’s Way Ехинацея & Астрагал & Рейши проявява мощни имуностимулиращи, противопростудни и адаптогенни свойства. Съдържа патентована смес екстракти от ехинацея пурпурея  органик (стебло, лист и цвят), астрагал (корен) и медицинската гъба рейши (цяло плодно тяло).

Какви са ползите на Ехинацея & Астрагал & Рейши?

  • Допринася за подсилване защитните сили на организма през студения и преходните сезони.
  • Спомага за намаляване възприемчивостта на организма към грип и банални респираторни инфекции.
  • Съдейства за съкращаване продължителността на евентуалното боледуване.
  • Има силен адаптогенен ефект и силно се препоръчва и в условията на стрес, нередовен режим на работа и почивка.
  • Подобрява работоспособността и намалява чувството на отпадналост, като предпазва клетките и тъканите от оксидативен стрес, включително и невроните от дегенерация.

Ехинацея, Астрагал и Рейши допринася за активирането на различни елементи на имунната система – засилва фагоцитозата на макрофагите, стимулира дейността на полиморфноядрените левкоцити и на „природните убийци“ (NK клетките).

Свойства на съставките:

Ехинацея. Активните компоненти на ехинацея имат различни свойства – алкамидите са имуностимулиращи и успокояващи централната нервна система, полизахаридите стимулират продукцията на интерлевкини и други цитокини, като оказват противовъзпалителен ефект, а производните на кафеената киселина са предимно антимикробни. За разлика от синтетичните противогрипни медикаменти, резистентността на грипния вирус към ехинацея е практически нулева. Клинични проучвания показват ефективността на ехинацея срещу грипния, херпесния и папиломния вирус, като се намалява рискът от развитие на инфекция или се скъсява продължителността на преболедуването при грип и простуда.

Астрагал. Високо ценен адаптоген и тоник на жизнената енергия Ки в традиционната китайска медицина, който проявява антиоксидантно, имуностимулиращо, хепатопротективно, експекторантно и диуретично действие. Комбинацията от тези свойства превръща астрагала в отлично детоксикиращо и повишаващо съпротивителните сили на организма средство. Коренът от астрагал подобрява метаболитните показатели при различни инфекциозни, обменни и дегенеративни заболявания, протичащи с интензивен оксидативен стрес, и може да забави напредването им.

Рейши. Тази медицинска гъба има многобройни лечебни и профилактични свойства в имунологията и онкологията. Доказано е профилактичното ѝ действие срещу грипните вируси, включително „птичите“ и „свинските“ им разновидности. Рейши е отличен профилактикум на бронхитите и усложненията на бронхиалната астма, на стреса и хроничната умора. Притежава широка гама от биоактивни компоненти – полизахариди, тритерпеноиди и пептидогликани, които стимулират едновременно Т- и В-клетъчния имунитет и производството на антитела.

Продуктът Ехинацея, Астрагал и Рейши е изцяло натурален и не съдържа генномодифицирани компоненти. Екстрактът от ехинацея е добит от органично отглеждани растения.

Дозировка и приложение

Приложение: Адаптоген. Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Не се препоръчва за хора с автоимунни заболявания. Лица страдащи от алергия към растения от сем. Кръстоцветни да използват с повишено внимание. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Производител

 Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com