ЕХИНАЦЕЯ ЕКСТРАКТ 250 мг.*90софтгел к.NATURAL FACTORS ®

 

 

ОПИСАНИЕ :

Екстракт от прясна билка Echinacea purpurea

Ехинацеята има дълга история на употреба в билковата медицина, за да подпомогне понижената функция на имунната система. Може да се приема при първите признаци на настинка, за да се съкрати значително продължителността и интензивността на симптомите или превантивно, за да се намали на първо място вероятността от развитие на инфекция на горните дихателни пътища (URTI). Линията на сертифицирани органични продукти ECHINAMIDE® на Natural Factors е стандартизирана за трите активни съединения на Echinacea purpurea и е клинично показано, че поддържа имунната функция.

  • Имунен бустер, инхибиращ вируси, бактерии и кандидови дрожди
  • Използва се при първите признаци на настинка или грип
  • Доказано ефективен за намаляване на продължителността и тежестта на инфекции на горните дихателни пътища
  • Намалява тежестта на симптомите на настинка и грип
  • Предлага целогодишна имунна поддръжка

Природни фактори ECHINAMIDE ® Екстракт от прясна билка с клинична сила използва силата на природата, за да ви помогне да се борите с обикновената настинка. Единственото фитомедицинско лекарство със стандартизирани нива на три основни активни съединения на Echinacea purpurea , ECHINAMIDE е клинично доказано, че намалява продължителността и тежестта на инфекциите.

Echinamide® предствлява стандартизиран екстракт от цвят и корен на органично отглеждана ехинацея. Той е еквивалентен на 725 mg сурова билка и е извлечен, когато активните компоненти на растението бележат най-висока концентрация и 100% бионаличност.

Характеристики: 

  • Облекчава симптомите при инфекции на горните дихателни пътища!
  • Намалява продължителността и тежестта на вирусните инфекции!
  • Потиска растежа на вируси, бактерии и гъбички!
  • Патентован метод на екстракция!
  • Подходящ за деца

Начин на употреба: 

При вирусни симптоми: по 5 софтгел капсули дневно.

За нормални нива на имунната система: по 1 софтгел капсула дневно.

 Внимание: ECHINAMIDE® е най-ефикасен, когато започне да се приема още при първите симптоми простуда и грип или профилактично!

Важно! Подходящо за деца! Продуктът е хранителна добавка! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца!

 Опаковка:   90 софтгел капсули.

Състав: ECHINAMIDE® /Ехинацея Пурпурея/стандартизиран екстракт 2.9:1 (цвят и корен),(eквивалентен на 725 mg сурова билка) - 250 мг.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com