КАРИТЕ, Шеа, Shea Oil, БИОХЕРБА, 50мл

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Опаковка: 50мл.

Маслото от Шеа се добива  от плодове на африканското дърво Butyrospermum Parkii. Има температура на топене 30°С. Маслото е богато на витамини А,Е и F , което го прави естествен овлажнител. Маслото предпазва кожата от вредните слънчеви лъчи, вятъра и от дехидратация.  Маслото от Шеа защитава и укрепва кожата, има дълбоко хидратиращо действие , регенерира кожата, стимулира производството на колаген, което прави кожата по-еластична, по-млада и по-сияйна. Маслото защитава кожата от зимните студове и летните горещини. Възстановява напукани устни и пети, изсветлява белези и стрии, премахва чувството за опъване, след излагане на слънце, облекчава мускулни болки.

Едно от най-добрите масла за възстановяване на суха, увредена, изтощена и накъсана коса.

Начин на употреба:

Нанася се директно върху кожата  на лицето и тялото чрез масажни движения. При температура под 34 °С маслото е в твърдо състояние, но при досег с кожата се втечнява. За дълбоко овлажняване и омекотяване.

За масаж на тяло, лице и деколте

Маслото от шеа се разтапя на водна баня и към него се прибавят етерични масла по избор, в зависимост от вида масаж, който ще се прави. Нанася се по цялото тяло чрез масажни движения.

Маска за коса:
Маслото се втрива в корените на косата и по цялата дължина на косъма. Поставя се найлонова шапка и хавлиена кърпа за 2часа, след което се измива с топла вода и подходящ шампоан.

Съхранение: На тъмно и прохладно място при температура 7-25 °С

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com