МЕХУРЧЕСТО ВОДОРАСЛО, 400 МГ, 100 КАПСУЛИ, Биохерба Р, за отслабване

 

 

ОПИСАНИЕ:

Мехурчесто водорасло се приема при атеросклероза, хрема със силна секреция, хипофункция на щитовидната жлеза и наднормено тегло от ендокринен произход. Мехурчестото водорасло е естествен източник на йод, витамини и минерали. Подобрява функцията на щитовидната жлеза, спомага изгарянето на мазнини и нормализира метаболизма. Понижава стойностите на “лошия” холестерол в кръвта и поддържа нормална микрофлора в червата. Има детоксикиращ и антикоагулантен ефект.

Мехурчесто Водорасло става известно като растение чудо, използвано за лечение на заболявания като наднормено тегло, запек, кашлица, астма, хемороиди, циреи, стомашни заболявания, инфекции на пикочните пътища, и главоболие (мигрена).Високата концентрация на йод, прави Bladderwrack полезно растение за медицински цели, особено при лечение на заболявания на щитовидната жлеза, които причиняват проблеми на метаболизма. Тъй като екстрактът от Bladderwrack, Мехурчесто Водорасло подобрява функцията на щитовидната жлеза, човешкия метаболизъм се подобрява. По-високия метаболитен процент, обикновено води до повишена загуба на тегло, така че използването на екстракт от Bladderwrack може да се разглежда като средство за ефективно намаляване на теглото. Много хора взимат хранителни добавки, съдържащи екстракт Bladderwrack, като начин за увеличаване на метаболитния процес и по-ефикасно отслабване. Тъй-като Bladderwrack расте в морето, той съдържа висока концентрация от различни минерали и хранителни вещества, които не се намират лесно в растенията растящи на сушата. Един от най-важните елементи, намерени в мехурчестото водорасло е йодно съединение, ценено заради неговите антисептични свойства и въздействие му върху човешката щитовидната жлеза. Още през 1811 г., мехурчестото водорасло става популярен източник на лекарствен йод.

Начин на употреба: 1 капсула на ден с вода.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се приема от бременни и кърмачки.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com