Остео Гоут Пейн Релийф, Osteo Goute Pain Relief 60 капсули при подагра Webber Naturals

 

Активни съставки:

1 капсула съдържа:
Celerase™ Целина   75 mg
Гроздово семе  25 mg
Череша концентрат  50 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)   250 mg
Куркуминоиден-фосфатидилхолинов комплекс  125 mg
Патентована плодова смес InflamEase   50 mg
Патенована смес от плодове от грозде /Vitis vinifera/, нар /Punica granatum/, ягода /Fragaria vesca/, червена боровинка /Vaccinium macrocarpon/,синя боровинка /Vaccinium corymbosum/, малина /Rubus idaeus/, черна боровинка/Vaccinium myrtillus/

ОПИСАНИЕ:

Osteo Goute Pain Relief е билкова формула, която допринася за нормалната концентрация на пикочната киселина, повлиява положително болката, сковаността и възпалението при подагра.
Съчетава полезните свойства на растителните екстракти, за да облекчи симптомите, да подпомогне възстановяването и да намали обездвижването на засегнатите стави.
Формулата на Osteo Goute Pain Relief спомага за контрол върху нивата на пикочната киселина в тялото, за да противодейства на натрупването на излишните кристали на върху ставните повърхности и да понижи С-реактивния протеин.
Osteo Goute Pain Relief е с добър диуретичен ефект, насърчава извеждането на уратите от тялото и намалява риска от натрупването им в бъбреците, без да нарушава минералния баланс в организма.
Антиоксидантното действие на съставките, спомага за за неутрализиране на свободните радикали и предотвратява обострянето на симптомите на подагра.

Дозировка:
По 2 капсули дневно
Опаковка:  60 капсули

Действие на активните съставки:

Семената на целината съдържат компоненти със силни антиподагрозни ефекти – неутрализират реактивните кислородни и азотни видове в засегнатите от подаграта тъкани и предпазва бъбречния епител от увреждащото действие на пикочната киселина.Гроздовите семена са източник на олигомерни проантоцианидини. Тези вещества неутрализират реактивните кислородни видове (ROS), намаляват макрофаги-асоциираното възпаление и потискат имунната реакция, облекчавайки болката и сковаността в ставите.Витамин С е известен с универсалното си антиоксидантно действие, полезно срещу редица заболявания. По отношение на подаграта, е известно, че витамин С намалява риска от развитието й или обостряне на симптомите й.Черешовият концентрат съдържа биологично активни вещества като цианидин-3-глюкозид, цианидин-4-глюкозид, фенолни киселини, полифеноли и др. Те увеличават нивата на антиоксидантните ензими супероксид дисмутаза и глутатион пероксидаза, и имат силно изразени антиоксидантни, хипоурикемични,  диуретични болкоуспокояващи ефекти.

Куркуминоидно-фосфатидилхолиновият комплекс е една от най-добрите форми на екстрактите от куркума. Куркуминът е  биологично активният компонент в куркумата, е един от най-мощните антиоксиданти с клинично доказано облекчаващо болката действие при остеоартрит, ревматоиден артрит и подагра.

Ултра плодовата бленда Inflamease комбинира богата гама полифеноли, антоциани, флавоноли и каротеноиди с изявен антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Osteo Goute Pain Relief спомага за нормалната концентрация на пикочната киселина, повлиява положително болката, сковаността и възпалението при подагра.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com