Пайлс Ейд (PilesAid) – При хемороиди и разширени вени – 30 капс.

 

ПАЙЛС ЕЙД регулира процесите в организма за да се постигне не само моментен, но и траен ефект.

Опаковка: 30 капс. по 470 мг. (достатъчна за 15 дни)

Производител: Сахаджананд Лайф Сайънсис – Индия

Натурален продукт за премахване на хемороиди, фисури и фистули. Спасява от разширени вени. Високоефективна формула.

ПАЙЛС ЕЙД е патентована формула, синергична смес от стандартизирани природни съставки. Спомага за премахване на хемороидите, кървенето и сърбежа. Благоприятства за редовно изхождане, елиминира запека, което пряко повлиява отличния ефект. Способства за намаляването и прибирането на разширени вени.

Съдържа 10 натурални съставки на билкова основа без никакви химически и изкуствени примеси.

Формулата на ПАЙЛС ЕЙД е създадена според източните медицински системи и е потвърдена от съвременните научни методи.

Предназначение:

Решава проблема с хемороидите по естествен път, трайно и ефикасно.
Естествено, ефективно и безопасно решение при хемороиди от различни степени.
Третиране, с което се цели избягване на оперативна намеса.
Намалява разширените вени.
Предпазва от ново образуване на хемороиди при периодичен прием.
Бързо облекчава болката и възпалителния процес при хемороиди, фисури и фистули.
Ефективно помага при хроничен запек.
Мощен антисептик.
Има меко слабително действие.
Начин на употреба: Сутрин и вечер по 1 капсула, след храна. Няма странични действия.

Съставки в 1 капс. / дневна доза:

Една капс. съдържа 470mg екстракт, получен от:

Трифала (Triphala) 270mg/540mg – в източните практики Трифала е известна с това, че регулира работата на храносмилателния тракт. Спомага за очистване на дебелото черво. Възстановява способността за редовно изхождане. Тази регулация е необходима за да се реши трайно проблема с хемороидите. Трифала се цени високо от източните школи.
Гугул (Commiphora mukul) 375mg/750mg – една от най-добрите билки с противовъзпалително действие. Спомага за лечението на възпалени хемороиди и фисури.
Сърцевиден лист / Кутаджа (Holarrhena antidysenterica) 560mg/1120mg – Проучвания са показали значителна ефикасност за спиране кървенето на хемороиди.
Ниргунди (V.negund) 200mg/400mg – помага, когато има болка причинена от хемороиди и фисури. Намалява възпалението и подуването.
Нийм (Azadirachta indica) 200mg/400mg – има антисептични, слабителни и противовъзпалителни свойства. Има естествено антибактериално действие. Ефективен за премахване на хемороиди и разширени вени. Има детоксикиращи и антиоксидантни свойства.
Готу кола (Centella asiatica) 400mg/800mg – стимулира производството на колаген и еластин, които са необходими за поддържане на здрави кръвоносните съдове, от там резултата е липса на хемороиди. Намалява болката и оттока при хемороиди и разширени вени. Подобрява циркулацията на кръвта. Има много богата хранителна стойност, съдържа калций, магнезий, натрий, сапонинови гликозиди, натрий, танинова киселина и гликозиди с противовъзпалително действие. В източната практика се счита за силно подмладяваща билка.
Джинджифил (Zingiber officinale) 200mg/400mg – повлиява хемороидите и варикозом. Има способност да регулира работата на стомаха. Отстранява газовете, разтваря лепкавата слуз, която се образува по стените на червата и помага за извеждане на токсините от организма. Съдържа биологично-активни съставки като етерично масло, нишесте, смоли и танини, феноли и витамини (C, B1, B2).
Индийска роза (Mesua ferrea) 160mg/320mg – особено полезна при кървящи хемороиди. Намалява подуването и свива хемороидите. Намалява болката. Популярна на Изток за решаване на затрудненията с хемороиди.
Очистваща касия (Cassia fistula) 150mg/300mg – отлично се комбинира с останалите билки за осигуряване на добра перисталтика и лесно изхождане.
Черен пипер (Piper nigrum) 30mg/60mg – в тези малки количества подпомага тялото да усвоява по-ефективно билките в ПАЙЛС ЕЙД.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064;