Пропол Д

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

При болно и възпалено гърло!

Equilibra препоръчва за подпомагане при: болно и възпалено гърло, инфекции и възпаления на дихателните пътища, настинки, грип, бронхит, кашлици, фарингит, трахеит.

Състав: Всяка таблетка съдържа: сух екстракт от прополис – 100mg; сух екстракт от ехинацея – 20mg.

Действие: Супер ефективна комбинация от ехинацея и прополис за здрав имунитет и специфична защита на гърлото и дихателната система. Продуктът проявява противовирусно, антибактериално, противомикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие.

Допълнително действие: Прополисът е мощен и широкоспектърен природен антибиотик. Променливият му биологичен състав предотвратява възможността на микроорганизмите да развият резистентност. Богатият му състав оказва общо възстановително действие, стабилизира стените на съдовете, повишава жизнения тонус, активира регенерацията. Има обезболяващо действие, детоксикиращ ефект, защитава храносмилателната система. Ехинацеята е прекрасен природен имуноактиватор, особено в сезона на настинките и грипа. Има противовирусно, антибактериално и противовъзпалително действие, ефективно помага на организма за справяне с инфекции особено на дихателните пътища. Ехинацеята е най-широко и с най-голям успех използвано средство за повишаване на имунитета в целия свят!

Начин на употреба: 2-4 таблетки дневно, според нуждите.

Опаковка: 40 дъвчащи таблетки

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com