Ресвератрол комплекс

 

 

ОПИСАНИЕ:

Затруднено дишане, кашлица, болки в гърдите… повечето от тези проблеми са последици от тежък грип, симптоми за бронхит или дори туберкулоза. Холандски изследователи доказаха, че редовният прием на ресвератрол оказва положително влияние върху функцията на белите дробове. Изследователите са убедени, че този полезен полифенол, който се съдържа в голямо количество в червеното вино, успешно се справя с различни белодробни проблеми. Оказва се, че ресвератролът помага на белия дроб да се разгърне по-добре и кислородът да достигне и до най-отдалечената клетка на тялото. „Препоръчваме прием на ресвератрол при бронхит, астма, грип, пневмония или дори хроничната обструктивна белодробна болест”, се казва в доклада на изследователите. Те съветват пациентите си ежедневно да приемат таблетки с ресвератрол или по чаша червено вино. Доказано е, че полифенолът има и благоприятно въздействие върху сърцето. Той намалява кръвното налягане и понижава нивото на холестерола.

Хранителна добавка – антиоксидант с куркумин, кверцетин и витамини, БЕЗ ГЛУТЕН

Ресвератрол комплекс принадлежи към полезните фитохимикали на полифенолите. Растителните екстракти имат висока бионаличност (усвояване от организма). По естествен начин предпазва от окисление. Времето на полуживот на транс-ресвератрол в кръвната плазма и познатите му метаболити е приблизително 9 часа.

Препоръчителен дневен прием: По 1 капсула 3 пъти на ден.

Отбележете! Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

Начин на съхранение: На хладно, сухо и защитено от светлина място, на недостъпно място за малки деца.

Състав: Ресвератрол екстракт от полигонум и гроздова ципа, екстракт от куркума, магнезиев стеарат, кверцетин (от лук). Състав на капсулата: твърд желатин.

Производител: Меди Грюн / Medi Grün, Германия

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com