ТОНИК с екстракт от зелен чай и хиалуронова киселина, без алкохол

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Терапията с чиста хиалуронова киселина осигурява хидратация и младост за кожата. Комбинацията от зелен чай и хиалуронова киселина намалява фините  бръчки и спомага за регенерирането на кожата. Изберете две ампули тоник с екстракт от зелен чай и хиалуронова киселина от Ауриметрия.

Състав: Розова вода, Хиалуронова киселина, екстракт от Зелен чай

Тоникът без съдържание на алкохол от Ауриметрия има силно освежаващо, почистващо и хидратиращо действие за всеки тип кожа. Високо ефективна комбинация от природни антиоксиданти. Полифенолите на екстракта от зелен чай имат силна антиоксидантна активност, която е полезна за всеки вид кожа. Възпрепятства обезводняването на епидермиса и повишава еластичността на кожата. Хиалуроновата киселина задържа влагата в кожата за дълго време.

Начин на употреба: След измиване на лицето се нанася с памучен тампон съдържанието на ампулата върху лицето и шията. Подходящ за използване както самостоятелно, така и преди употребата на дневен или нощен крем.

Препоръчително е веднъж отворена ампулата да се използва еднократно или да се съхранява в хладилник за не повече от 5 дни.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com