ХИДРАПЛЕНИШ + MSM 750 mg.60 v- капсули (Nature’s Way)

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

За овлажняване и подмладяване на кожата. Изглаждане на преждевременните бръчки и смазване на ставите. МСМ подпомага образуването на съединителната тъкан. За красива кожа и здрави стави.

Колагенът е основният компонент на хрущялите, костите, зъбите, сухожилията и ставните връзки. Той укрепва кръвоносните съдове, подпомага развитието на тъканите и осигурява здравина и еластичност на кожата.

Хиалуроновата киселина е субстанция, която нормално се съдържа в кожата. Тя  спомага за хидратирането на кожната тъкан и заздравяването на рани. Хиалуроновата киселина е важна част и от ставния хрущял и синовиалната течност, като именно тя ги предпазва от пораженията, които настъпват с напредването на възрастта.

Метилсулфонилметанът  е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Тя действа болкоуспокояващо и противовъзпалително, като в същото време осигурява сяра за образуването на ставен хрущял и колаген. МСМ е изключително ефективна за намаляване на спазмите в скелетните мускули и подобряването на кръвотока в тях.

Заради своите уникални съставки, редовният прием на Nature’s Way Хидраплениш & МСМ ще Ви помогне да доставите на кожата си нужната хидратация за изглаждането на преждевременно появилите се бръчки. Той ще стимулира и образуването на съединителна тъкан за по-добро смазване на ставите. Крайните резултати от терапията с  Nature’s Way Хидраплениш & МСМ ще са красива кожа и здрави стави.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

По две капсули дневно. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com