ЯПОНСКИ ЗЕЛЕН ЧАЙ “МЕТАБО”

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

ЯПОНСКИ ЗЕЛЕН ЧАЙ МЕТАБО, ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО, ТНТ21,САШЕТА Х 60

Японският зелен чай съдържа едни от най-силните антиоксиданти, а именно катехини. Освен катехините в хранителната добавка зелен чай Метабо влизат и фруктоолигозахариди и L-карнитинът, които помагат за изгарянето на мазнините и за регулиране на теглото и лошия холестерол.

Смята се, че японският зелен чай първоначално се утвърждава като лекарствена напитка. По-късно основна функция на чая е променена и от медицинско приложение в областта на физиологията, чаят започва да се изпозлва, като освежаваща и задоволяваща жаждата напитка. Традицията за пиене на зелен чай постепенно става популярна и остава така за дълго време. През последните години, благодарение на успеха на съвременната химия са изследвани съставките на зеления чай и благоприятното му въздействие върху човешкото здраве. Вече е научно потвърдено, че Зеленият японски чай е Магическа напитка за здраве. Специално внимание е отделено на съдържащати се в японски зелен чай катехини като компонент за многобройните ползи за здравето.

Катехините са уникален природен антиоксиданти, който има антибактериални свойства. Атакува свободните радикали, за да  предотврати увреждане и разрушаване на клетките, като по този начин забавя процеса на стареене.

Състав:в 1 саше / в 2 сашета

Японски зелен чай прах (Green Tea Powder)

Японски зелен чай екстракт – Катехини (Green Tea Extract- Catechin) 100 мг / 200 мг

Фрукто-олигозахариди (Fructo-oligosaccharide): 40 мг / 80 мг

L-карнитин (L-Carnitine): 6 мг /12 мг

Препоръчителен дневен прием:1 саше дневно се разтваря под формата на чай. Максималната дневна доза е две пакетчета разтворени във вода.

Опаковка:60 сашета х 0.8 g

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com