Mega-Zyme Панкреатични ензими за подобряване на храносмилането х100 таблетки Nature’s Way

 

Mega-Zyme Панкреатични ензими на американската компания Nature’s Way е висококачествена формула допринасяща за оптималното състояние на храносмилателната система.

Основни ползи:
· Допринася за поддържане на нормална храносмилателна функция.
· Съдейства за облекчаване на възпаленията.
· Подобрява усвояването на хранителни вещества.
· Спомага за намаляване на газовете и чувството на подуване.
· Оказва антиоксидантна защита.

С напредването на възрастта организмът ни произвежда все по-малко и по-малко храносмилателни ензими, от които ежедневно се нуждаем. Интересното е, че възрастта не е единственият фактор, когато става въпрос за нарушаване на производството на ензими. Стресът и лошото хранене също играят огромна роля в недостига им. За съжаление, в днешния забързан свят стресът и лошите хранителни навици са много чести срещани. Но, за щастие, приемането на две капсули Mega-Zyme Pancreatic Enzymes на Nature’s Way преди хранене ще спомогне за намаляване на киселините, лошото храносмилане, синдрома на раздразнените черва, панкреатит и цьолиакия.

Mega-Zyme Pancreatic Enzymes на Nature’s Way съдържа протеаза (за разграждане на протеини), амилаза (за разграждане на въглехидрати) и липаза (за разграждане на мазнините) в комбинация с бромелаин, папаин, лизозин, трипсин и химотрипсин. Тази високоефективна панкриатична смес подпомага естествения процес на храносмилане и подобрява усвояването на хранителните вещества. Известен факт е, че формулата облекчава мускулната болка и болката предизвикана от прекомерно разтягане и тренировки.

  • Протеазата е ензим допринасящ за разграждането на протеините на по-прости полипептиди.
  • Амилазата е ензим, който спомага за разграждането на амилозата (форма на нишесте във въглехидратите) и захарите.
  • Липазата е ензим съдействащ за разграждането на мазнините.
  • Папаинът е ензим извлечен от плодовете на папая, който подпомага храносмилането и апетита. Допринася за облекчаване на лошо храносмилане и киселини и разграждането на протеините, мазнините и въглехидратите.
  • Бромелаинът е ензим намиращ се в стъблото на ананаса. Известен е със своите противовъзпалителни свойства, контролирайки химическите пратеници, отговорни за възпалението

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com