Маски и Балсами за коса

Маски и Балсами за коса

 

АМЛА на прах – естествен балсам за коса, прави косата копринено лъскава, подчертава къдриците, стимулира космените фоликули, при борба с косопада; предпазва от появата на пърхут и други кожни проблеми, бори се с преждевременното побеляване на косата.

АКНОВИН КРЕМ- при акне,раздразнена и възпалена кожа.

АЛОЕ НА ПРАХ - . Облекчава възпаления по кожата на скалпа. Заздравява, успокоява и овлажява кожата на лицето и цялото тяло.

АМЛА НА ПРАХ - има най-високо съдържание на витамин C в природата, и е добре познат в Аюрведа като естествен антиоксидант, има приложение в естествената грижа за коса и кожа.

АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД -Спира косопада, отстранява пърхота и прекомерното омазняване.

БАЛСАМ С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ – 500 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море, предпазва косата от околната среда, за всякакъв тип коса, за всекидневна употреба.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА БАЛСАМ-МАСКА ЗА КОСА С РЕПЕЙ и Bh Intensive+ complex(Green Master) - прониква в структурата на косъма и предпазва повърхността му от по-нататъшно увреждане чрез създаване на защитен слой.

КРЕМ ПРИ КОСОПАД – 100 ml., ( Himalaya ) – стимулира активната фаза на растежа на косата.

МАСКА С ГИНКО БИЛОБА И КЕРАТИН – 250 ml., ( Himalaya ) – възстановява боядисаната коса и, и придават блясък и мекота.

МАСКА С АЛОЕ ВЕРА И КОПРИНЕНИ ПРОТЕИНИ – 250 ml., ( Himalaya ) – възстановява косата и, и придава гъвкавост и блясък.

МАСКА С КАЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море, за суха и повредена коса, разкрасява косата и стимулира скалпа.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ – 250 ml., ( DSM – Israel ) – възстановява важни елементи, изгубени при обработка с химикали като: боядисване, къдрене, обезцветяване и др.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ и МЕД – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море и мед, за суха и повредена коса.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ и ОБЛЕПИХА – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море и облепиха, за интензивно възстановяване на изключително изтощени коси.

МАСКА С МИНЕРАЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ и МАСЛО ОТ ШИЙ – 250 ml., ( DSM – Israel ) – с минерали от мъртво море и масло от ший, силен възстановяващ и омекотяващ ефект.

БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ С ЦИНК И БРЕЗА(Green Master) -екстракта от ресата на брезата, те успокояват неприятния сърбеж и намаляват лющенето на кожата на главата.

БИЛКОВ БАЛСАМ ПРОТИВ КОСОПАД(Green Master) - с репей за всички типове коси

БИЛКОВ ЕЛИКСИР(Green Master) -за увредена, изтощена и боядисана коса

БИЛКОВ ЕЛИКСИР ПРОТИВ КОСОПАД(Green Master) - от синя лупина, хвощ, конски кестен, репей и соев протеин

БИЛКОВО МАСЛО ПРОТИВ КОСОПАД(Green Master) - за скалп с репей и хвощ

БИЛКОВО МАСЛО с репей и люти чушки(Green Master) – за стимулиране на растежа на косата

БИЛКОВО МАСЛО ЗА СКАЛП(Green Master) -  с репей чаено дърво и розмарин против пърхот