Шлемник 425 мг. 100 в.к-Nature’s Way

 

 

ОПИСАНИЕ :

Шлемникът е популярно лечебно растение, което се прилага успешно в традиционната медицина. Регулира високото кръвно налягане. Въздейства благоприятно на сърдечно-съдовата и централната нервна системи. Укрепва организма и подпомага естествените му защити срещу неблагоприятните външни фактори. Шлемникът често е наричан „природен антибиотик”, тъй като е мощен антиоксидант и имуномодулатор.

Nature’s Way Scullcap е натурален продукт с екстракт от шлемник, който укрепва сърдечно-съдовата и нервната система и съдейства за поддържането на нормално кръвно налягане.

Шлемникът представлява популярно лечебно растение, което се прилага успешно в традиционната медицина. Неговият прием се отразява изключително благоприятно върху имунната система като укрепва организма и подпомага естествените му защитни сили срещу неблагоприятните външни фактори. Шлемникът често е наричан и „природен антибиотик”, тъй като е мощен антиоксидант и имуномодулатор.

Приложение:

  • Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и имунната системи, за нормалното кръвно налягане и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки; Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти: Няма наблюдавани

Дозировка:   По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com