ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО (Melaleuca Essentail Oil) – 15 ml. ( Doterra )Не е налично

 

ОПИСАНИЕ:

за повишаване на имунитета. Първа помощ за кожата:
• Нанесете върху инфектирани участъци и обриви по кожата като част от дневния Ви режим за почистване.
• Използвайте в шампоан или балсам за по-здрава коса и кожа на главата.
• Нанесете върху ходилата и ноктите на краката, след като сте били в обществена къпалня, басейн, фитнес зала и др.

ЗАБОЛЯВАНИЯ:

Като аналгетик, антибактериално, противовъзпалително, противогъбично, противопаразитно действие, силен антисептик, за прочистване на порязвания/рани и гъбични инфекции, при акне, мазоли, кандида, микоза, херпес симплекс, херпес зостер, уртикария, кашлица, дерматит (екземи, инфекции) болки в ухото, отит, тения, рубеола, краста, стафилококова инфекция, млечница, вагинални инфекции, тонзилит, брадавици и др.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

• Вътрешен прием – 1 капка в около 300 мл. вода/сок/чай по 3-4 пъти на ден. Силно прочистващо действие, затова не се препоръчва вътрешният прием за деца под 6-годишна възраст!
• Външно – 1-2 капки се намазват върху засегнатите места; може да се разреди в базисно масло и да се нанася 2-3 пъти на ден. Например: 30 мл. базисно масло + 5-10 капки масло от чаено дърво = нанася се върху ходилата на краката. Може да се добави 1 капка в почистващ лосион/тоник за лице при проблемна мазна кожа. Да се добавят 1-2 капки в шампоан при силна себорея. Разредено в чиста/преварена вода (2 капки в около 300 мл.), може да се използва за вагинални промивки или 1-2 капки се разтварят в 1-2 чаени лъжички базисно масло, с тази смес се напоява тампон, с който се престоява цяла нощ.
• Аромотерапия – в дифузер: примерно 4-5 капки в 70 мл. вода за силно прочистване на въздуха, инхалации. В чаша с топла вода се капва 1 капка и се вдишва дълбоко, колкото пъти пожелаете (много добра алтернатива на класическата инхалация, особено за малки деца).

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com