МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ

 

ОПИСАНИЕ:

Магнезиевият гел е ултрачистa силно концентрирана форма на магнезиев хлорид ( MgCl2). Магнезият, в най–чистата си форма се извлича от дъното на древно и отдавна изчезнало море на име Zechstein в Северна Европа. Уникалната формула на магнезиевия гел Zechstein съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в тялото. Магнезиевият гел е най-добрият гел за локално приложение и Трансдермална терапия.
Магнезиевият гел е не само ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, но е особено полезен за лечение на кожни заболявания (напр. псориазис). Магнезиевият гел е по-щадяща чувствителната кожа формула в сравнение с олиото.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Чиста вода, магнезиев хлорид и микроелементи произхождащи от дъното на древното Zechstein море.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Втрива се върху чиста и подсушена кожа два пъти дневно. За предпочитане са меките повърхности – вътрешната част на ръцете, краката, корема. При болки, скованост се маже засегнатото място. Да се избягват открити рани и лигавица. Нормално е да усещате леко парене и щипене, след намазване.

Zechstein Inside ® продукти – най-чистият натурален магнезиев хлорид в света!
Този магнезий се извлича от най–чистото натурално находище на магнезиев хлорид в света – от пресъхналото море Zechstein, от дълбочина 1 500 м. под Веендам в Холандия

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com