МАГНЕЗИЕВ СКРАБ – Пилинг за дълбоко почистване

 

ОПИСАНИЕ:

Магнезиевият скраб гел е най-добрият съюзник в ежедневната борба със замърсената и проблемна кожа. Той почиства запушените пори и премахва мъртвите клетки, които потискат естествения процес на клетъчно обновяване. В резултат на използването му кожата става по-еластична и стегната, порите се отварят и организмът си набавя необходимата доза магнезий.
Приложим е и при антицелулитен масаж, решавайки проблема с “портокаловата кожа”. Магнезият стимулира метаболизма на клетките и разгражда мастните депа, като ги превръща в енергия. Кръвоносните съдове се разширяват и се подобрява кръвообръщението. Засилва се отделянето на токсични вещества от организма и се увеличават неговите защитни функции.
Магнезиевият скраб или пилинг гел първоначално е разработен от Zechstein, като помощно средство при лечение на псориазис и други кожни заболявания. Уникалната му формула има изключителен хидратиращ и антибактериален ефект, почиства и омекотява кожата.
След почистване на кожата с магнезиев скраб гел, не е необходима употребата на хидратиращ крем, тъй като самият гел има хидратиращ ефект и кожата няма да остане суха след употребата му.
Ползвайки магнезиевия скраб гел, Вие правите три процедури в една: пилинг, почистване и хидратиране на кожата.

Този магнезий се извлича от най–чистото натурално находище на магнезиев хлорид в света – от пресъхналото море Zechstein, от дълбочина 1 500 м. под Веендам в Холандия.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com