МЕДОКОМФОРТ ГЕЛ УМОРЕНИ КРАКА

 

ОПИСАНИЕ:

Билков гел за уморени крака и разширени вени.

СЪДЪРЖА:

Прополис, екстракт от кестен, лозов лист, конкрет от невен и етерични масла: мента, кипарис и лавандула.
Конският кестен (Aesculus hippocastanum) съчетава свойствата на сапунините – есцин, флавоноиди, кумарин, танини, които допринасят за подсилване и укрепване стените на вените и намаляване на тяхната пропускливост.
Прополисът, който е съставен от смоли, восъци и цветен прашец, обогатен с ферменти, микроелементи, витамини, минерални соли, етерични масла, ензими, белтъчни смоли, прости захари, влияе регенериращо, антибактериално, противовъзпалително, противогъбично, обезболяващо и стимулиращо имунната система.

ПРИЛОЖЕНИЯ И ПОКАЗАНИЯ:

За лечение и профилактика на напукани капиляри, разширени и варикозни вени. За активизиране на кръвната циркулация и лимфния дренаж на венозната система. За увеличаване еластичността на стените на вените и нормализиране на кръвоснабдяването. За третиране на болезнени, уморени и натежали крака придружено с приятен охлаждащ ефект. Премахва напрежението и чувството на сърбеж и изтръпване. За облекчаване на отоците, болките и спазмите в краката.
Предотвратява кръвонасяданията и ускорява резорбцията при синини и натъртване. При симптоми на хронична венозна болест вследствие професионално увреждане, наследствена предразположеност, термични въздействия, фактори на външната среда, травми и бременност.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com