ФИГУРИН – тайната рецепта

 

ДЕЙСТВИЕ :

Тайната рецепта – звучи тайнствено и екзотично, а всъщност е нещо обикновено, само че в тайна пропорция. Съдържа множество български билки, събрани с една цел – да Ви помогнат, да отслабнете и да сте доволни от тялото си. Тази комбинация от билки се нарича ФИГУРИН. Фигурин е изпробван многократно и резултатите са повече от добри.

Билките нямат странични ефекти, те просто потискат желанието ви за глад и без изтощения и лишения вие отслабвате. ФИГУРИН действа очистително на организма, като му помага да изхвърли натрупаните вредни вещества, които го натоварват допълнително в борбата с излишните килограми. Очистителният ефект е лек и не ви пречи да ходите на работа. В същото време билковата комбинация подобрява метаболизма. Така без волево напрежение и мъчения Вие отслабвате здравословно и с лекота. Регулира функциите на жлезите с вътрешна секреция и теглото, стомаха и червата. ФИГУРИН е природно средство, което помага при проблеми с теглото и нарушен метаболизъм. В него се съдържат само билки, без разни химични вещества, затова чаят е безвреден, подходящ за всички възрасти и няма никакви странични ефекти.

СЪДЪРЖА:

В пропорция, която се пази в тайна се съдържат: сладък корен, риган, цикория, мента, пчелник, жълта комунига, камшик, майчин лист, жълт кантарион, мащерка, върбинка, маточина, коприва, хвощ, хмел, лен, дилянка, мечо грозде, резене, слез, роза, ревен, гръмотрън, зърнастец, глухарче, червена боровинка, царевична коса, кориандър.

Сладкият корен се използва повече от 5000 години в народната и в традиционната медицина. Действието му се дължи на съдържащата се в него глициризинова киселина, която действа укрепващо на имунната и ендокринна система. Билката действа много добре на стомашно-чревния тракт, като разхлабва гладката мускулатура, помага на стомаха да функционира нормално, стимулира перисталтиката на червата и едновременно с това действа подсилващо на организма. Слабителното действие обаче е леко и не пречи да се ходи на работа, докато се приема чаят. Най-важното действие на билковата комбинация е върху мозъка, където тя действа потискащо на центъра, който отговаря за апетита, като по този начин ни помага да се храним по-малко.

Друга от съставките на чая – риганът е много разпространена билка у нас. Той е много ароматен и се използва за подправка, но освен това е много полезен, ако се направи чай от него. В случая при ФИГУРИН се използва свойството на ригана да премахва спазмите при болки в стомаха и червата, а също и да действа успокояващо на нервната система.

За цикорията може да сте чували доста, но малко хора знаят, че тя е едно от най-старите хранителни и лекарствени растения. Като храна, тя е много подходяща за диети, тъй като е ниско калорична, освен това е много полезна за хората, които страдат от диабет. Тя помага да се намали съдържанието на захар в кръвта и да се издържа на голямо физическо натоварване.

Тайната формула действа бързо и ефективно и само след месец Вие виждате резултата и Ви се иска да сте открили ФИГУРИН много по-рано.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com