АЛКОФИТАЛ – капки против алкохолизъм

 

ОПИСАНИЕ :

АЛКОФИТАЛ 50 мл

Перорални капки, разтвор
ALKOFITAL  50 ml
Oral drops, solution

Удостоверение в ОДБХ София-град, вх № 1939
Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
Запазете тази листовка. Може да ви се наложи да я прочетете отново.

 КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЛКОФИТАЛ ПЕРОРАЛНИ КАПКИ

Капките  „Алкофитал“ e комбинация от две билки, които допринасят за нормализиране на имунната система на човека.

Кои са билките, които ще помогнат на вашия организъм?
Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина и това е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подпомага работата на сърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.
Обърнете внимание как това е възможно с капките „Алкофитал“ и започнете да приемате тази добавка още сега.
Шизандра естествено повишава енергийните нива в организма заради адаптогенната си природа. Тази мощна билка подпомага клетъчната функция и естествен прираст енергия, която се изпраща по цялото тяло. Умствената концентрация и фокус се подобряват значително. Хората, които са приемали „Алкофитал“ споделят, че след приема на капките не само се чувстват по-добре, но и изглеждат значително по-свежи.
Капките „Алкофитал“ се считат за най-добрият начин за използване на шизандра, тъй като вкусът на малките червени плодчета не е от най-приятните и не всеки може да го оцени. По този начин се получава и по-висока концентрация на шизандра, което спомага за още по-ефективното действие на билката.
Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес.
Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и подсилване на имунната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.
Тази билка подпомага появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива. Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното. Активните съставки в зеления овес включват сапонини, флавоноиди, минерали, алкалоиди, нестероидни съединения, витамини В1, В2, D, Е, каротин и пшеничен протеин.
Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които капките „Алкофитал“ могат да се похвалят.

КАК  ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АЛКОФИТАЛ ПЕРОРАЛНИ КАПКИ

Една доза АЛКОФИТАЛ е за 7-10 дни.  Приема се от два до три пъти дневно. За хора до 90 кг. по 60 капки дневно, за хора над 90 кг. по 120 капки, разтворени в 50 мл вода или друга течност.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ПРИ УПОТРЕБА НА ТОЗИ ПРОДУКТ И ПАРАЛЕЛНА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ СЕ НАБЛЮДАВА ГАДЕНЕ И ПОВРЪЩАНЕ!

Съхранение: На сухо място, при температура 5-30º С, без пряка слънчева светлина, на място недостъпно за деца.

Притежател на разрешението за употреба и производител: БИОВИТАЛ 2000 ЕООД, България.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com