БАДЕМОВО Олио 250мл

 

ОПИСАНИЕ:

Натурални етерични и растителни масла подходящи за лице, тяло и коса. Етеричните масла се прилагат широко в аромотерапията, в козметиката за външна употреба и в парфюмерията. Те представляват силно ухаещи екстракти, които идват от всички краища на света и се извличат от всички възможни части на растението и то в даден период на годината. Около 20 % от медицинските билки дължат лечебните си свойства на етеричните масла.

Може да се използва вместо зехтин, просто заместете зехтина с бадемово масло в избраната рецепта. Освен за готвене бадемовото масло е много подходящо за овлажняване на суха и груба кожа. Масажирайте засегнатата зона. Едно от най-използваните масла в ароматерапията, бадемовото масло е базово масло което често се смесва с няколко капки от ароматно или етерично масло за да се получи терапевтично масажно масло.

Бадемовото масло е кожно масло. Използва се основно за масажи и втривания в кожата и косата.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Бадемовото масло поради доброто му въздействие е наричано още “кожно масло”. То бързо попива и е лесно за употреба. Използва се и като масажно масло.

Бадемовото масло не дразни кожата и не предизвиква алергии. Изключително богато е на витамини А и Е, протеини, минерали и мастни киселини.

ДЕЙСТВИЕ:

Основно за кожа и коса.   100% Чисто Бадемово Олио;

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Като масажно масло
За ароматерапия
За намяляване на възпаление и успокояване на раздразнена кожа
За подобряване външния вид на косата, самостоятелно или в комбинация с други етерични масла
За хидратиране на много суха кожа
За предотвратяване разтягане на кожата при бременност или отслабване

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com