Имунитет/Енергия

Имунитет / Енергия

 

[Fb_button]

 

АЛАЙВ (Alive) – 30 т., (Пътят на природата) – 25 витамина и минерала, 24 плодови и зеленчукови екстракта, 18 аминокиселини, 13 зелени храни, 12 органика гъби, 12 храносмилателни ензими, Омега 3/6/9 киселини, биофлавоноиди и билки.

Alive! калций + витамин D3 -Осигуряване на оптимална доза от калций, витамини, минерали и хранителни вещества за подхранване на организма.

Alive! Алайв Имунното здраве на природата -Осигуряване, витамини, минерали и хранителни вещества за подхранване на организма. Специализирана природна формула за поддържане на имунитета в критични за здравословните периоди.

АЛОЕ  ( АЛОЕ Вера – Алое Индика) 60 к. (Безопасни билки) – имуностимулиращо и почиващо действие, подобно храмосмилането и има мек слабителен ефект.

АМЛА – Амалаки (Emblica officinalis) – 400 мг., 60 к. (Безопасни билки) – най-висока концентрация на витамин С, имуностимулиращо и антиоксидантно действие.

АМАЛАКИ (Organic India) – Спогада за оставяне на свободни радикали, подпомагане на имунитета, съдействия за токсичност в храмосмилания тракт.

Арогя Вати – Антивирусен, За Силен Имунитет – Високоефективен продукт при наличие на: Грип; Вируси; Бактериални инфекции; Простуда; Кашлица; Запушен и течащ нос; Болки в гърлото; Пресипнал глас;

БАРБАРОНИ – пробиотични бонбони (Sintal Group) – Възстановяване чревна флора. Подсилва имунната система.

БИО СПИРУЛИНА 100 таблетки х 500 мг. - Сладководното водорасло СПИРУЛИНА съдържа всички незаменими аминокиселини, редица витамини, минерали и фитонутриенти като хлорофил и фикоцианин. Пълноцентен протеин в спирулината подпомага растение и обслужване на мускулна маса и оптимално състояние на костите.

Бирена мая (Green Master) – повече неща и по здрава кожа, коса, нокти.

БЪЗАК – Тревист Бъз 100 мл. - Има имуномодулиращо и имуностимулиращо действие.

БЪЗАК-Натурален сироп (Sambucus ebulus)-500 гр. – .засилва имунитета и е особено полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция – нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни. Особено полезен е при интоксикация на организма след химио- и лъчетерапия, при онкозаболявания, с желязонедоимачни анемии.

Витамин С – Витамин С играе огромна част от функцията на имунната система. Като антиоксидант, витамините са неутрализирани на свободни радикали в клетките.

ВИТАМИН C (ESTER C) ( myelements ) – абсорбира се бързо, в голяма част и с малко загуби, задържайте повече часове в кръста, като поток.

ВИТАМИН С и биофлавони – допринасят за защита на клетките от окислителен стрес, за нормална функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечно-съдовата система.

ВИТАМИН С и шипка – Мощна антиоксидантна комбинация и плод от шипка! Подкрепя нормалното действие на белите кръвни клетки и подпомага правилното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи. Благоприятно нормално състояние на интегрирана тъкан, кости, кожа и зъби. Допринасяйте за повече жизненост и нужда. Антиоксидантно действие.

VitaminC + Rose шипки (ВИТАМИНИ С + ШИПКИ)  - за постигане на ефективна работа върху имунната система и има противовъзпалителен и антиалергичен ефект. Основната функция е да отговаря на колагена, сухожилията, костите, зъбите и стените на кръвоносните съдове.

ВИТАМИН D3 (VITAMIN D3) (myelements) – Допълване за нормално усвояване на фосфор и калций и за запазване на нормални нива на калций в кръвта. Подпомагайте нормалното функциониране на костите и мускулите, както и нормалното състояние на зъбите.
Също така допринася за нормално функциониране на имунната система.

Витамин Е – Витамин Е е активен антиоксидант, предпазващ или забавляващ окисление на масовите съединения, витамините А и С и селективите, а също така има значение като съдоразширяващо средство и антикоагулант.

ВИТАФУЛ сашета от 5,5 мг. (Sintal Group) – Балансиран комплекс от витамини за подсилване на имунната система. Подходящ за деца и вегетарианци.

ГЕРИФОРТЕ (Geriforte) – 40 т., (Хималая) – постоянно укрепване на организма, подкопаване на храма и духа, повдигане на климактерициални планове и при мъжете, и при жените, спомен за добавяне на сърдечна работа и на кръст циркулация.

GRIP-ЩИТ – Превантивно грип 100 мл. - влияе благоприятно на имунната система, препоръчва се пред грипни епидемии.

ЕКСТРАКТ ОТ АСТРАГАЛ (Astragalus) – 500 мг., 60 к., (ТНТ-21) – за изграждане на устойчивост срещу вируси и инфекции.

Ехинацея -Ефективна в много области, като: настинки, кашлица и грип и други условия на горните дихателни пътища, разрушаване на лимфни възли, възпалено гърло, инфекции на пикочните пътища и други незначителни инфекции.

ЕХИНАЦЕЯ – ИМУНОСТИМУЛАНТ 30 мл. (без алкохол) – мощен имуностимулант, усвояване на организма при простудни заболявания и инфекции на горните дихателни пътища.

ЕХИНАЦЕЯ КОМПЛЕКС 30 мл. - защита на действието на имунните клетки и срещу вируси , ехинацеята е ефективна за пречистване на кръвта и може да се бори с пролетта по подразбиране.

ЕЛЕУТЕРОКОК 50 мл. (Биохерба Р ООД  )  -влияе благоприятно за имунната система и за кръвооросяването. Имуномодулатор. Общо укрепващ ефект.

ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ (Vitality) – 325 mg., 90 к. ( Organic India ) - за преодоляване на стреса, поддържа издръжливостта и жизнеността на организма без употреба на стимуланти; повлиява благоприятно имунната система и съдейства за anti-age ефект.

ЖЕНШЕН С ЧЕРНА КРАЛСКА МРАВКА – Допълване за поддържане на нормална физическа среда в понеделник и умствено издържано, при редакция на състоянието и заболявания.

ЖЕНШЕН СИБИРСКИ – Допълване за поддържане на нормални физически и разумни от държани, жизнеспособни и защитни сили на организма.

ЖЕН-ШЕН С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ, МЕД И ШИЗАНДРА 50 мл. - благоприятна имунна система, нервна система, кръвоносна система.

ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА (ЦАРСКИ БИЛКИ) – Срив в имунната система, грип и остри респираторни заболявания, простудни заболявания, херпес, херпес зостер, тежки и присъщи боледувания, декубитални рани, туморни лица, понижени живи функции.

ЗАХАРОСАН ДЖИНДЖИФИЛ – засилва имунитета и дава бодрост и нещо.

Имун гард – Повишава имунната система и пречиства кръв.

ИМУНО ПАМ ПЛЮС-120к*250мг.-мощен имуномодулатор с противовирусен и антибактериален ефект, за бързо лечение на вирусни и бактериални инфекции

ИмунЕйд (ImmuneAid) – За Железен Имунитет – 30 капс.-Ефективна формула с 19 природни съставки за железен имунитет.ИМУНЕЙД е оригинална формула съставена от стандартизирани билкови съставки, които спомагат за поддържане на силен имунитет, както през студените месеци, така и през летните месеци.

ИМУНИТЕТ (Имунитет) – 275 mg., 90 к. (Organic India) – за: имунната система, детоксикация, преодоляване на ежедневното напрежение, антиоксидантните функции на организма.

IMMUNEED ефервесцентни раздели ( myelements ) – добър комплекс от ехинацея и бъг, обогатен с витамини S, D3 и цинк, който подсилва и тонизира имунната система. Помагайте да се справите с обширните настилки и грип, като изпитвате от бъз, който съдържа, режете горните дихателни пътища и отговаряйте на товарите, за да осигурите надеждност на естетиката.

КЕЛП (Kelp) -  За щитовидната жлеза, един от най-богатите източници на йод в природата.

КЕСАРИ КАЛП – Съхранявайте витамини и минерали така на тялото. Реновира информация организма.

КОЛАСТРА (Colostrum) – 500 mg., 60 к. (ТНТ-21) – усилваща имунната система.

КОТЕШКИ НОКЪТ (котешки нокът) – 60 т., (ТНТ – 21) – защитен комплекс, подпомагане имунната система, функционираща функция на черния дроб, идеална защита за организма от вируси, бактерии, токсични агенти, свободни радикали и факторите на стреса.

L-аргинин – L-аргининът е подходящо регистриран аминокиселина, който се класифицира като полуесенциална или есенциална при наличие на такива. Всеки фитнес любител е чувал за L-аргинина, но малцина знае, че той неутрализира свободни радикали.

ЛЕВЗЕЯ 10 мл. - притежава изразена анаболна активност, която подпомага нарастването на мускулната маса.

МАКС ИМУНО -капсули от 300 гр. (Sintal Group)-Подпомага имунната система. При промоционална работа и тежка физическа дейност. Подобно при смяна на сезоните.

МАСЛО ОТ ОБЛЕПИХА АЛТАЙСКО 30мл. - Поддържайте нормално фукциониране на вашето, регулирайте обмяната на веществата, спомена за покриване на лозията на холестерола и забавяне на склероза.

МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН + ВИТАМИН Е (Medi Grun) – отговаря за атопичен дерматит, бронхиална астма, алергии, прах и цветен прашец, сенна кръста, имунен дефицит, лошо храносмилане на вътрешно и външно.

МОРЕПЛАВАТЕЛИ / МУЛТИВИТАМИНИ – 25 важни съставки, които се прибавят за нормално състояние в организма и за поддържане на тонуса на детето. За по-лесен и за предпочитане от прием прием, продуктът се предлага в атрактивни на вид и приятни на вкус дъвчащи таблетки.

МОРИНГА 90 вегански капсули от 350 мг. (Organic India) – Естественото използване на Моринга ви помага да помогнете за дисбаланси, тонизирайте организма и съществуващите ценни хранителни вещества, които трябва да останат на диета.

МУЖИК КОРЕН ЕКСТРАКТ 20 мл. (Биохерба Р ООД  )  - антиоксидантно и имуномодулаторно действие, кръвопречистващо и детоксично действие, при грип и остри вирусни инфекции, постоянно използващи организма и стимулиращи имунната система, при онкологичните проблеми.

Формула VM-2000 ™ (МУЛТИВИТАМИНИ) ( Solgar ) – Активна, балансирана формула от необходимите витамини, аминокиселини, минерали и микроелементи (има хром и бор), супер съхранява, билки, водоразтворими фибри и биофлавоноиди. Неестествена хранителна добавка за работа, спортна дейност и живее в града.

ПОДМЛАДЯВАНЕ (Подмладяване) – 90 вегетариански капсули – Спомага за поддържане на добро здравословно състояние на организма; подпомагане следване: пътуване, тренировка, преумора; даваме виталност и показват либидото, спомата за усвояването на минералите от останалите.

ПРОПОЛИС – Пчелен клей (Прополис) – Прополизиращ има противомикробно, противовирусно, противоплесенно, противорадиационно, изразено мощно антибиотично и антимикотично действие. Освен това има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие.

ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ- 580 mg, 180 к. - Допускане за нормално функциониране на имунната система и добрия жизнен тонус.>Пчелен прашец сигурен широк спектър от основни за здравословни хранителни вещества: всички витамини В комплекс и витамин С.

Пчелен прашец-поддържане на нормална функция на имунната система и нормален жизнен тонус,има силата на антибиотик

Пчелен прашец с пчелно млечице и мед -Подготовка за поддържане на нормална функция на имунната система и нормален жизнен тонус.

Пчелно млечице -работете като антидепресивно и е, когато чувствате силни отрицателни емоции като скръб, тъга, страх и други.

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ (Royal Jelly) – Съхранение на 18 аминокиселини, белтъчини, витамини (A, В-комплекс, В5, В6, C, D, E), въглехидрати, ензими, масти, минерални соли и др. пчелното млечице се отличава с високо хранителна и биологична точка. То съдържа антибактериални и антибиотични компоненти. От човека пчелното млечице е в хранителни добавки за подобряване на апетит, обмен на веществата и имунната система. Също така се използват функции на жлеза с вътрешната секреция, стимулират кръвообразуването и забавляват процеса на стареене.

Самбукус Капки Супер Концентрат 30 мл – Допълнителна употреба за нормално състояние на имунната система.

САМБУКУС сироп - Укрепват организма и засилват естествените му защити през есенно-зимния период, благодарение на съдържащите се в тях гликозидни компоненти.

САМБУКУС сироп БЕЗ ЗАХАР - Допринася за нормалното функциониране на дихателната система и имунната система.

Селен Биохерба 100 капсули – Селенът е незаменим микроелемент за човешкото тяло. Това е ключов минерал за много метаболитни решения. Селенът има силно влияние върху човешките организми и също така може да се раздели с групата на антиоксидантите и да играе важно за запазване на здравето.

СЕЛЕН 110 mg x120 t OLIMP LABORATOAR – Селенът е жизнено важен микроелемент, притежаващ силно антиоксидантно действие. Допускане за предотвратяване на оксидативния стрес и подпомагане на правилната функция на щитовидната жлеза, повлияваща благоприятно нейни метаболизъм.

СПИРУЛИНА (Spirulina) – 500 mg., 90 t. (ТНТ-21) – поддържаща имунната система и чревна микрофлора.

Спирулина -Укрепване и подсилване на имунната система и е подходящо за онези, които търсят да редуцират своите килограми и едновременно с това да запазят добрата си фигура.

СУТЕРЛАНДИЯ (Sutherlandia frutescens) – имунен стимулант; туморни заболявания на стомашно-чре стара тракт и шийка на матка; вирусен хепатит, астма и бронхит, диабет тип 2, хипертония, ревматоиден артрит, антиоксидантно действие.

ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА® 100 мл. - детоксикиращо, имуностимулиращо, витализиращо, подобно при затваряне на неща, организмът се превежда от структурата на мазнини, калцифицирайте, кръвоносните съдове остават по-еластични; трябва да се насладите приятно на: хипертония, да се наслаждавате на, бучене, да сте на свят, но трябва да останете приветлив здрав вид, трябва да използвате организма от трупане кръстосване на съкровището на най-добрите плаки, също така да се отличава, настинка и грип, повишавам имунитета.

ТИБЕТСКИ КАПКИ С ПРОПОЛИС 100 мл. - общо укрепване на имунитета, особено във периоди на вирусни заболявания; има противовирусно действие, благоприятно е за опорно-двигателното устройство.

ТОНУС Н – 24 табл.от 1200 мг. (Sintal Group) – При имунен дефицит, понижено настроение, психически и физически стрес.

ФО-ТИ за ПОТЕНТНОСТ (Fo-Ti – He-Shou-Wu) – 500 mg., 60 к. (Swanson Health Products) – за подпомагане на имунната защита за организма, за поддържане на здрава нива на тялото и за да може да отговаря на всички, които могат да се срещнат за имунната система, за физическа и психическа помощ от помощ.

ФО – ТИ - Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, черния дроб, бъбреците, метаболизма и имунната система, за поддържане на нормалното кръвно налягане, за нормалната концентрация на холестерола и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

ЧАВАНПРАШ – Широката гама от 46 естествени съставки подпомага естествената защита на организма, поддържа имунитета и отговаря на благоприятното влияние върху работата на мозъчните клетки. Подпомагане на сърцето и храносмилавният тракт.

ШАВАНПРАШ – 500 гр., (Хималая) – за подсилване на организма, за възрастни и деца, за подобряване на храносмилането и за временна перисталтика, подпомагане на дихателни и нервни системи, съдействие за подсилване на организма при остаряването и отслабване му.

ШВЕДСКА ГОРЧИВКА по ТРЕБЕН 100 мл. - влияят благоприятно на всички системи в организма: върху имунната, костната, мускулната, кожената, периферната нервна система, кръстообразното, козметичните проблеми и в групата, за добро добро състояние на товарите.