Деца

Деца

 

Multivitamin & Mineral Formula( витамини, минерали и микроелементи) (Здравословни продукти на Swanson) - Специално разработена за деца съгласно най-новите научни изследвания и данни.

Kangavites Пълна мултивитамини и минерална формула (витамини, минерали и микроелементи) – Формула от най-различни витамини, минерали и микроелементи, обогатена с лецитин, смлени на прах морков, червено цвете, ягода, ябълка, броколи и кайсия, цитрусови биофланолици, Специално разработена за деца трябва да бъдете най-новата научна информация и данни.

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца-120бр. – Мултивитамини с най-богат състав! Съхранявайте 26 плодове и зеленчуци! Изход натурални! Усвоявайте се от детския организъм за малко след 20 минути! Съдържат пълен комплекс витамини В. С добавен витамин С в оптимално количество за силна имунна система. Природни предложения за кости, зъби, очи! За повече сила и здраве! Подобрете храносмилането! Осигурете всички своите витамини и минерали за подхранване на организма.

ДЪВЧАЩИ МУЛТИВИТАМИНИ за ДЕЦА -90 бр. - Алайв! Мултивитамини за деца – за силна имунна система, тонус и здравословно развитие

БОНИСАН капки – 30 мл.,  (Хималая)  - за добро храносмилане при новородените и кърмачетата.

ЗА ДЕТЕТО (ЦАРСКИ БИЛКИ) – Продукт с биологично активно действие за общо укрепване на детски организъм. Активирайте действието на имунната система, проявявайте антистресово, адаптогепно, противовъзпалително, антиоксидантно действие.

САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА сироп 120 мл. PHYTO WAVE - Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържане на нормалните защитни сили на организма.

САМБУКУС ЗА ДЕЦА - Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи. Благоприятства повишаването на защитните сили на организма.