Мозък/Памет

Мозък/Памет

 

Ацетил L-карнитин – Ацетил-L-карнитин е естествен витамин антиоксидант, който възниква като L-карнитин и има значителни положителни ефекти в производството на енергия за тялото и нормалните функции на мозъка.

Acetyl-L-Carnitine – Ацетиловата форма на карнитина има особена полза за умствената дейност при здрави хора и за подобряване паметта и вниманието, главно при възрастни хора и страдащи от старческа деменция.

БАКОПА МОНИЕРИ ( Брахми ) – 400 mg., 60 к., ( Safe Herbs ) – Бакопа подобрява настроението и мозъчната дейност, спомага за преодоляване на стреса, за по-добър сън и концентрация.

Гинко билоба – Гинко билобата облагодетелства малките капиляри и подобрявя кръвообращението в мозъка. Подобряването на кръвообращението в мозъка може да помогне за по-дългосрочна памет, невротрансмитерите в мозъка и метаболитната ефективност.

Гинко Билоба – Гинко билоба допринася за нормалния процес на кръвообращението. Подпомага притока на кръв към мозъка и крайниците, следствие на което благоприятства паметта и умствената острота. Предпазва нервните клетки. Притежава антиоксидантно действие.

ГИНКО БИЛОБА 500 мг. – Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, паметта и концентрацията.

Готу кола (Centella Asiatica)-Herbal Hills – Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, паметта и концентрацията.

DHEA – Повишава енергията, силата и мускулната маса, заздравява имунитета и редуцира излишните мазнини в тялото. Помага при болести, свързани с мозъчната функция, включително и депресиите и дегенеративните заболявания като болестите на Алцхаймер и Паркинсон.

ДХЕА (Dhea) – 25 mg. 30 к. ( Swanson Health Products ) - помага да изглеждате и да се чувствате в най-добра форма, за сила на костите, сексуална енергия, естествен тестостерон и предшественик на естрогена, за подобряване на действието на имунната система и умствената дейност, загуба на тегло, изгаряне на мазнини, увеличaване обема на мускулите и хората дори започват да изглеждат по-млади, подобрява здравословното състояние и предпазва от болести, като затлъстяване, остеопороза, синдром на хронична умора, депресия, повишава настроението и физическата активност, подобрява състоянието на много органи и тъкани, в това число и на кожата.

IQ Max Doctor Nature – Допринася за нормалната функция на кръвообръщението, паметта и концентрацията.

Cod Liver Oil(МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА) – Отличен източник на масло от черен дроб на треска, обогатено с витамини А, D и мастни киселини EPA и DHA за максимален ефект.

МАКСИМЕМО 16 сашета от 5,0 гр. (Sintal Group) – Спо­мага за нaмаляване нa стреса. Допринася за подобряване на паметта, концентра­цията и познавателните способности, както и за пропускливостта на клетките към хранителните вещества и оптимизирането на метаболизма в мозъка.

Масло от крил – Крил маслото съдържа омега-3 мастни киселини , което е основната причина, то да става все по-популярно като хранителна добавка. Тези здравословни мазнини са съставени от DHA и СИП, които защитават нашите органи от дегенеративни заболявания, като стимулират метаболизма ни и изострят ума ни.

МЕНТАТ ТАБЛЕТКИ (Mentat) – 30 т., ( Himalaya ) – Подпомага функционирането на мозъка. Съдейства за стимулиране на паметта при всички възрасти. Допринася за подобряване на вниманието, концентрацията, възприятията при учебната дейност.

ОМЕГА 3 -180 капсули – Подпомага мозъчната дейност и здравето на сърцето. Източник на Омега-3 мастни киселини (EFA). Oтличен източник на EPA и DHA.

Omega 3-6-9 – Полезен продукт за защита на клетките, здравето на мозъка и сърдечносъдовата система.

Пиес–Айкю памет – Помага за подобряване на паметта и способността за съсредоточаване. Благоприятно влияе върху мисловната дейност и логическото мислене, възприятията, речта и др. Допринася за адаптация към стреса и води до подобряване на реакциите и координацията. Благоприятства емоционалната стабилност и повишава настроението.

Рибено масло – Омега 3 Рибено масло съдържа ЕПА и ДХА, две мазнини, които помагат за укрепването на здравето на вашата кардиоваскуларна система. Омега 3 мазнини се разглеждат, като „добри” мазнини важни за клетките, здравето и метаболичното здраве и помагат за регулирането на триглицеридните нива в нормално състояние.

РОЗМАРИН – Допринася за нормалната функция на паметта и мисловната дейност.

Тонарагус – Повишава паметта, регулира секрецията на жлезите, повишава функционалността на нервната система, преборва умората.

ЦЕФАГРЕЙН – 100 т., ( Himalaya ) - при синузит и мигрена.