Хемороиди

Хемороиди

 

 

Арсохилс-при хемороиди-Аюрведа Индия– 60 таблетки – Регулира проходимостта и движението на червата. Благоприятно повлиява за естествено освобождаване на вътрешни и външни хемороиди без операция. Поддържа нормалната функция на храносмилателната система. Помага за облекчаване симптомите, свързани с подуване и газове.

ПИЛОСС-Аюрведа – Регулира проходимостта и движението на червата. Пилосс благоприятно повлиява за естествено освобождаване на вътрешни и външни хемороиди без операция. Изключително благотворно влияние при дискомфорт в червата.

ПАЙЛЕКС (Pilex) – 40 т., ( Himalaya ) - хемороиди и разширени вени, при всички видове венозни застои (стази) и особено при хемороиди и повърхностни тромбофлебити, варикоцеле, варикозно разширение на вените, анални фисури и фистули, проктит, за редовното изпразване на червата, контролиране на кървенето, за свиването на бучковите маси, за спиране на кървенето и сърбежа, както и за облекчаване на болката, повлиява благоприятно дейността на черния дроб като спомага за намаляване застоя на кръв в черния дроб и порталното налягане.

Пайлс Ейд (PilesAid) – Премахва хемороиди и разширени вени – 30 капс. -Спомага за премахване на хемороидите, кървенето и сърбежа. Благоприятства за редовно изхождане, елиминира запека, което пряко повлиява отличния ефект. Способства за намаляването и прибирането на разширени вени.

ХИМАЛАЯ ПАЙЛЕКС крем 30 гр.-Аюрведа – При хемороиди, анални фисури. Спомага за облекчаване на болката и ускоряване на оздравителния процес.

ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ Тинктура – при хемороиди 100 мл. (Биохерба Р ООД ) - благоприятни функции на венозната система и при склонност към разширени и болезнени кръвоносни съдове, задължително на ануса.

Китайски Крем при Хемороиди с мускус – При хемороиди, анални фисури. Спомага за облекчаване на болката и ускоряване на оздравителния процес.